Uitstapjes vlakbij Festina Lente Tuin

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (2.51km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

Strandhuisjes Kust

katwijk aan zee, Zuid-Holland (2.62km)  -  Na een heerlijke dag strand nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan eens slapen in een strandhuisje. In Katwijk aan Zee staan er genoeg!

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (3.1km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.1km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.48km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

Romeinse Limespad

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.59km)  -  De oude grenzen van het Romeinse Rijk liggen grotendeels verborgen in de grond, maar op sommige plekken in Nederland zijn er nog sporen van te zien. Verken de Romeinse Limes en loop het Limespad, wat 275 kilometer lang is. Gelukkig is het verdeeld...

Vergaderen of congres in Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (3.95km)  -  Duinrell heeft een goed uitgerust congres- en evenementencentrum. Boek hier je vergadering of congres en ga na afloop met je gasten nog een ronde doen door het attractiepark. Even uitleven in de achtbaan of misschien zelfs een duik in het Tikibad.

Tikibad Duinrell

wassenaar, Zuid-Holland (3.95km)  -  Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa en beschikt over diverse waterattracties. Daaronder ook een verwarmd buitenbad met glijbanen en de grootste waterbucket van Nederland.

Schaatshal Leiden

leiden, Zuid-Holland (4.7km)  -  Schaatshal Leiden heeft een binnenbaan voor kunstschaatsen en hockeyschaatsen en daaromheen een ijsring voor hardrijders. Er kunnen ook kinderfeestjes gehouden worden.

Zwembad Sterrenbad

wassenaar, Zuid-Holland (4.98km)  -  Het Sterrenbad is splinternieuw en nodigt iedere waterrat uit voor een duik. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek of trek baantjes in het strakke wedstrijdbad.

Heempark Leiden

leiden, Zuid-Holland (5.1km)  -  Wandel over smalle slingerpaadjes door typisch Nederlandse landschappen, zoals bos, duin en zelfs de wegberm. In Heempark Leiden zie je de hele flora van Nederland bij elkaar!

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (5.19km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Golfbaan Het Wedde

voorschoten, Zuid-Holland (5.21km)  -  Golfbaan Het Wedde is, samen met zwembad Het Wedde, een cultureel centrum en een sporthal, een multifunctioneel centrum. De golfbaan heeft negen holes en is precies 1001 meter lang.

Zwembad Het Wedde

voorschoten, Zuid-Holland (5.21km)  -  Zwem een aantal baantjes of doe mee met aquasporten bij zwembad Het Wedde in Voorschoten. Daarna kom je heerlijk tot rust in het Turks stoombad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Festina Lente Tuin