Uitstapjes vlakbij H'ART Museum

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Joods Museum junior

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Welkom! De Joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het Joods Museum junior. Leer alles over Joodse tradities en bak een Joodse challe: een heerlijk gevlochten broodje.

Joods Cultureel Kwartier

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Ontdek vier eeuwen Joodse geschiedenis in het Joods Cultureel Kwartier. Hier vind je op één vierkante kilometer meerdere musea bij elkaar, die allemaal op hun eigen manier een deel van de geschiedenis van de Joden in Nederland laten zien.

Joods Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  Het Joods Museum bevindt zich in een gerestaureerd synagogencomplex in Amsterdam en belicht de Joodse cultuur, religie en geschiedenis.

Xtracold IceBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Trek een lekker warme jas en een stel wanten aan en geniet van een ijskoud avondje uit bij Xtracold. Word warm van een tropische cocktail, of leer het drankje zelf maken!

Club AIR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Veilig swingen in de disco doe je bij club AIR. Deze uitgaansgelegenheid heeft het eerste oorveilig keurmerk in Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van H'ART Museum