1

Uitstapjes vlakbij Partycentrum De Weistaar

Golfclub Anderstein

maarsbergen, Utrecht (1.95km)  -  Kom tot rust tijdens het slaan van een balletje in de prachtige natuurlijke omgeving van golfclub Anderstein.

Hoeve De Beek

woudenberg, Utrecht (2.47km)  -  Hoeve De Beek is een boerderij vol activiteiten. Fietsen en wandelen of een bezoek aan één van de themadagen: genoeg te doen!

Informatiecentrum Grebbelinie

woudenberg, Utrecht (2.47km)  -  Informatiecentrum Grebbelinie vertelt je alles over de historische verdedigingslinie die liep van Rhenen tot Bunschoten. De bouw van de Grebbelinie begon in 1744, ten tijde van de Franse overheersing. Tot aan 1939 werden er aan de linie gewerkt.

Groepsuitjes op de boerderij Bij Aaltje

woudenberg, Utrecht (2.84km)  -  Op de boerderij van Bij Aaltje aan de Linie is iedereen binnen no time een boer(in). Volg de boerenstoomcursus of ga lekker boerensporten in de wei. De dag eindigt met het echte buitenleven: koken op een houtvuur!

Wandeltocht Leersumse Plassen

leersum, Utrecht (3.82km)  -  Kies voor een van de vele wandeltochten die om de Leersumse Plassen, door bosgebied en over heide voeren. Struin door het stuifzand of bezoek een observatiehut.

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (4.2km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

Openluchtzwembad 't Willaer

scherpenzeel, Gelderland (4.29km)  -  Neem voor dag en dauw een duik in het water en spetter er op los! Toch liever wat later actief? Ook dan is zwembad 't Willaer in Scherpenzeel open.

Kringloop Leusden

leusden, Utrecht (5.35km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Leusden. Drink een lekker bakje koffie en shop je spullen bij elkaar.

Uitkijktoren Uilentoren

leersum, Utrecht (5.38km)  -  Kom een dagje de uitkijktoren Uilentoren in Leersum beklimmen en ontdek de mysterie van het historische Landgoed Lombok!

Bosbad Leersum

leersum, Utrecht (5.43km)  -  Bij mooi weer geniet je van het water en de zon bij Bosbad Leersum, een openluchtzwembad met drie baden, een glijbaan en een zonneweide.

Pannenkoekenhuis Bergzicht Woudenberg

woudenberg, Utrecht (5.55km)  -  Pannenkoekenhuis Bergzicht is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, vlakbij het Henschotenmeer. In de omgeving zijn volop mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten.

Landgoed Den Treek-Henschoten

woudenberg, Utrecht (5.55km)  -  Landgoed Den Treek-Henschoten is een prachtig stukje natuur in de buurt van Woudenberg. In dit bosrijke gebied vind je kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het bos is ook populair bij mountainbikers.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

doorn, Utrecht (5.59km)  -  Tussen Driebergen en Rhenen is een natuurlijke schat van 10.000 hectare groot te vinden: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In de prachtige natuur van het park leven veel wilde dieren als reeën en dassen en allerlei vogels.

Uitkijktoren De Kaap

doorn, Utrecht (5.78km)  -  Ontdek Uitkijktoren De Kaap en beklim de 25 meter hoge toren die op de 40 meter hoge Doornse Kaap staat. Geniet van het mooiste uitzichten over Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug.

Janssen Pannenkoekenhuis

leersum, Utrecht (6.18km)  -  Op het sfeervolle kerkplein van Leersum bevindt zich Janssen Pannenkoekenhuis. In de omgeving zijn veel leuke wandel- en fietsroutes te doen.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (6.74km)  -  Een dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden. Vermaak je in de spannende stroomversnelling of roetsj van de spectaculaire waterglijbaan.

Zwembad Octopus

leusden, Utrecht (6.74km)  -  Geniet van bubbelbaden en de whirlpool bij zwembad Octopus in Leusden. Bij mooi weer gaan de deuren naar buiten open!

De Pyramide van Austerlitz

woudenberg, Utrecht (6.75km)  -  De Pyramide van Austerlitz is letterlijk een historisch hoogtepunt uit de tijd van Napoleon. Wandel ook door het omringende bos.

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (7.05km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

Landgoed Zuylestein

leersum, Utrecht (7.22km)  -  Landgoed Zuylestein brengt iedereen terug naar de tijd van prinsen en prinsessen. Het landhuis ligt in een prachtig historisch park.

Parkhuys Rosarium

doorn, Utrecht (7.3km)  -  Bij Parkhuys Rosarium in Doorn is er naast lekker eten en drinken genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er onder andere skelters en trampolines. Ook is er een midgetgolfbaan.

Pannekoekboerderij De Hakhorst

leusden, Utrecht (7.39km)  -  Pannekoekboerderij De Hakhorst is een heerlijk sfeervol restaurant in het centrum van Leusden. Naast lekker eten kunnen de kleintjes ook genieten van een kinderboerderij en speeltuin.

Très Jolie - Fruittuin

achterveld, Gelderland (7.4km)  -  Bezoek de fruittuin Très Jolie in Achterveld en ontdek het een biologisch bedrijf dat allerlei soorten kleinfruit teelt (bessen, bramen, frambozen etc.). De tuin is ook een plek voor ontspanning en rust in het hart, geniet hier van de natuur.

Laco Zwembad Doorn

doorn, Utrecht (7.47km)  -  Baby- en peuterzwemmen, therapeutisch zwemmen of misschien aquajoggen en relaxen in de sauna? In Laco Zwembad Doorn is het allemaal mogelijk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Partycentrum De Weistaar