Uitstapjes vlakbij Clip 'n Climb Amsterdam

I-Jump Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Kom springen bij I-Jump Amsterdam en beleef alle diverse jump zones. Ontdek de sport area waar je jumpend dodgeball en basketbal kunt spelen of verken de free-jump area en kom vrij springen. Bij

elke dag geopend 

Darteldome Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Indoor speeltuin Darteldome in Amsterdam is hartstikke leuk voor jonge kinderen. Glij van de vulkaan of van de bandenglijbaan af!

elke dag geopend 

Grietje Tump Museum

landsmeer, Noord-Holland (0.9km)  -  Ga terug in de tijd in het Grietje Tump Museum, dat vol staat met voorwerpen uit de vorige eeuw zoals meubels, sieraden en doopjurken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 631 34 55 / +31 (0)6 53 41 33 81 

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (1.75km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

elke dag geopend 

IJ-Hallen Amsterdam Noord

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.78km)  -  Speur naar koopjes en leuke prulletjes tussen de vele kramen in de IJ-Hallen. De grootste vlooienmarkt van Europa!

soms geopend op zondag en zaterdag 

STRAAT Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.83km)  -  Graffiti is uitgegroeid van stiekem spuiten op oude schuren en geluidswallen to Street Art. Bij STRAAT Museum, gevestigd in een oude scheepsloods van zo'n 8000m2 op de NDSM-werf, vind je zo'n 150 indrukwekkende kunstwerken van ruim 130...

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Bestel je tickets nu met €1,- korting!

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (1.84km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (1.85km)  -  Pannenkoeken eten zoveel als je kunt! Op de Pannenkoekenboot Amsterdam vaar je in 75 minuten over het IJ langs de hotspots van onze hoofdstad, terwijl je geniet van een lekker pannenkoekenbuffet. Hoeveel kun jij er op?

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Openluchtzwembad De Breek

landsmeer, Noord-Holland (1.86km)  -  In de zomer is buitenzwembad De Breek in Landsmeer een goede plek om af te koelen en te zonnen.

gesloten, open van  1 april t/m 5 september, van 07:00 uur tot 21:00 uur 

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.95km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Bestel je tickets met korting

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

elke dag geopend 

Bungeejumpen op de NDSM-werf

amsterdam, Noord-Holland (2.03km)  -  Toe aan een adrenalinekick? Ga bungeejumpen bij Bungee Amsterdam! Hierbij spring je van een hoge hijskraan op de NDSM-werf.

gesloten, open van  25 april t/m 12 oktober, van 13:00 uur tot 14:00 uur 

Nieuw Dakota: centrum voor de hedendaagse kunst

amsterdam, Noord-Holland (2.04km)  -  Gek op hedendaagse kunst? Dan is Nieuw Dakota de place to be! Met haar vernieuwende werkwijze organiseert Nieuw Dakota afwisselende tentoonstellingen met originele invalshoeken.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurspeeltuin bij het Noorderpark

amsterdam, Noord-Holland (2.23km)  -  Spring en klim naar binnen in dit bijzondere speeldorp! Maar bedenk eerst even op welke manier. Loop voetje voor voetje over de hangbrug, schuifel door de levende wilgentunnel of stap gewoon door de wilgenpoort.

elke dag geopend 

BoulesBitesBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.28km)  -  Beleef een bijzondere Jeudeboule-ervaring bij BoulesBitesBar in Amsterdam. Ontdek een mix van fanatiek Jeudeboulen met een hapje en een drankje.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Winkelcentrum Boven 't Y

amsterdam, Noord-Holland (2.37km)  -  Ga lekker winkelen in winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdam. Je slaagt vast en zeker bij een van de honderdvijftig winkels!

elke dag geopend 

Sterrenwacht Vesta

oostzaan, Noord-Holland (2.5km)  -  Leer alles over de wonderlijke wereld van de sterren bij Sterrenwacht Vesta.

open op vrijdag 

Ontdek nieuwe films in EYE Study

amsterdam, Noord-Holland (2.59km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu!

open op dinsdag, woensdag, donderdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Clip 'n Climb Amsterdam