Uitstapjes vlakbij Clip 'n Climb Amsterdam

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (5.35km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Monkey Town Amsterdam Noord

amsterdam-noord, Noord-Holland  -  Zin in een actief dagje uit met de kinderen en wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Bij indoor speelparadijs Monkey Town Amsterdam Noord beleef je áltijd plezier! Kom springen, klimmen of ga de strijd aan in de Ninja Run.

Grietje Tump Museum

landsmeer, Noord-Holland (0.9km)  -  Ga terug in de tijd in het Grietje Tump Museum, dat vol staat met voorwerpen uit de vorige eeuw zoals meubels, sieraden en doopjurken.

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (1.75km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

STRAAT Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.83km)  -  Graffiti is uitgegroeid van stiekem spuiten op oude schuren en geluidswallen to Street Art. Bij STRAAT Museum, gevestigd in een oude scheepsloods van zo'n 8000m2 op de NDSM-werf, vind je zo'n 150 indrukwekkende kunstwerken van ruim 130...

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (1.84km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.95km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Clip 'n Climb Amsterdam