1

Uitstapjes vlakbij Clip 'n Climb Amsterdam

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (1.75km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (1.84km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.95km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (1.97km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

Natuurspeeltuin bij het Noorderpark

amsterdam, Noord-Holland (2.23km)  -  Spring en klim naar binnen in dit bijzondere speeldorp! Maar bedenk eerst even op welke manier. Loop voetje voor voetje over de hangbrug, schuifel door de levende wilgentunnel of stap gewoon door de wilgenpoort.

Bestudeer films in Eye Study

amsterdam, Noord-Holland (2.59km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu in Eye Study, het collectiecentrum van Eye Filmmuseum.

Nxt Museum

amsterdam-noord, Noord-Holland (2.67km)  -  Nxt Museum in Amsterdam-Noord neemt je mee naar de kunst van nu én van de toekomst. Moderne technologie zorgt voor prikkeling van al je zintuigen.

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.98km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (3.04km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Clip 'n Climb Amsterdam