1

Uitstapjes vlakbij Rozentuin van Coloma

Kasteel van Gaasbeek

lennik, Belgie (3.98km)  -  Laat je in de tijdmachine meevoeren naar het Kasteel van Gaasbeek met zijn mooie en spannende geschiedenis. Bekijk het historische interieur, de kunstvoorwerpen en de prachtige omgeving.

-in the spotlights-

Provinciedomein Huizingen

beersel, Vlaams-Brabant (4.61km)  -  Provinciedomein Huizingen is een oase voor jong en oud. Dwaal door de rotstuin of geniet op het terras van het zicht op kasteel van Huizingen. Kinderen genieten met hun ouders van de speeltuinen, het dierenpark of het toeristentreintje.

Erasmushuis Brussel

brussel, Belgie (7.84km)  -  De schrijver, filosoof en theoloog Erasmus woonde vijf maanden lang in dit gotische huis. Nu vind je er schilderijen, een bibliotheek met oude drukken en een filosofische tuin.

Hallepoort Museum

brussel, Brussel (9.26km)  -  De Hallepoort is een museum en een monument tegelijkertijd. Een bezoek aan het museum leert je alles over de geschiedenis van de stad Brussel.

-in the spotlights-

Het Kindermuseum

brussel, Brussel (10.52km)  -  Speciaal voor kinderen is er het Kindermuseum in Brussel. Kinderen kunnen zichzelf en anderen beter leren kennen door middel van ludieke voorstellingen.

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel (10.55km)  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Mode en Kant Museum

brussel, Brussel (10.59km)  -  Avondjurken, mantels, korsetten en vooral heel veel prachtig kant. De uitgebreide collectie van het Mode en Kant museum geeft een overzicht van de mode van de West-Europese burgers van de 18e eeuw tot nu. Het Mode en Kant museum is het enige...

Beursschouwburg

brussel, Belgie (10.65km)  -  De Beursschouwburg biedt podium aan jong talent op allerlei gebied. Kom langs voor een verrassend avondje film, muziek, literatuur of een expo.

experience.Brussels

brussel, Belgie (10.78km)  -  Naast experience.brussels zetelt de Brusselse Regering. Maar je kunt ook binnenkijken in dit imposante gebouw en in de tentoonstelling zien wat er speelt in Brussel. Laat je verrassen!

Delirium Café

brussel, Brussel (10.92km)  -  Delirium Café is een echt Belgisch biercafé, wereldwijd bekend door de vele soorten bier. Op dit moment zijn ze zelfs wereldrecordhouder voor het meeste bier op de lijst: 3162 biertjes in huis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rozentuin van Coloma


-advertentiepositie-