Uitstapjes vlakbij Brasserie de VOC

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant (2.48km)  -  Pluk zelf fruit of oogst verse groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (4.06km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (4.74km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

Gallery van Dun

oisterwijk, Noord-Brabant (5.1km)  -  Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (6.17km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (6.27km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (6.35km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Brasserie de VOC