Uitstapjes vlakbij De Uurwerker

Feel Good Groningen

groningen, Groningen (0.07km)  -  Of je nu zin hebt in een Mangoloco Smoothie, brownie of een pannenkoek met vers fruit: bij Feel Good in Groningen wordt alles met verse en natuurlijk ingrediënten bereid.

elke dag geopend 

Fotogalerie Lichtzone

groningen, Groningen (0.08km)  -  Fotogalerie Lichtzone is een laagdrempelig platform met een gevarieerd aanbod.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Groningen

groningen, Groningen (0.09km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Groningen. Hier vind je mooie robuuste artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (0.1km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.17km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

elke dag geopend 

Croissanterie Pigalle

groningen, Groningen (0.18km)  -  Zodra je langs Croissanterie Pigalle in Groningen loopt, dringt de geur van versgebakken brood je neus binnen. Kom langs voor een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch of high tea!

elke dag geopend 

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.2km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

's zondags gesloten 

Overnachten op zeilschip Mars

groningen, Groningen (0.21km)  -  Op zoek naar een leuke en originele groepsaccommodatie of Bed & Breakfast in de binnenstad van Groningen? Slaap op hotelschip De Mars!

gesloten, wacht op winteropening  25 oktober t/m 25 maart 

Der Aa-kerk

groningen, Groningen (0.26km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

's maandags gesloten 

Museum aan de A

groningen, Groningen (0.29km)  -  Ontdek de geschiedenis van de stad en provincie Groningen in het pittoreske Museum aan de A, opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

's maandags gesloten 

Vismarkt Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Ga naar de markt op de Vismarkt in Groningen! Hier vind je bijna iedere dag een markt met vis, bloemen of antiek: voor ieder wat wils.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Ontdek de verborgen plekjes van Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Ontdek Groningen met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

elke dag geopend 

Martinitoren Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  De Martinitoren is de trots van de stad. Beklim de toren en bekijk Groningen van bovenaf.

elke dag geopend 

Snoepwinkel Droppie Groningen

groningen, Groningen (0.3km)  -  Dropliefhebbers opgelet! Bij het Groningse snoepwinkeltje Droppie vindt je schappen vol met wel 300 soorten snoep en (oudhollands) snoepgoed. Je koopt er zoal muntdrop, salmiakdrop, framboosjes, dropmint staafjes, apekoppen en finse dropstockies.

elke dag geopend 

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (0.3km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen (0.3km)  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

elke dag geopend 

Cantina Mexicana

groningen, Groningen (0.3km)  -  Voor een tripje naar Mexico hoeven bezoekers niet het vliegtuig in. Cantina Mexicana serveert de Mexicaanse tapas gewoon in eigen land.

elke dag geopend 

Groningsveer

groningen, Groningen (0.3km)  -  Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

elke dag geopend 

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.32km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

geopend op afspraak of bel +31 (0)35 712 3234 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Uurwerker