Uitstapjes vlakbij Wandelroute Literair Noordwijk

Zwembad BinnenZee

noordwijk, Zuid-Holland (0.92km)  -  In Sportfondsenbad BinnenZee is het heerlijk zwemmen voor jong en oud. Sportieve zwemmers en groepen kinderen vermaken zich er prima.

elke dag geopend 

Jumpin Noordwijk - indoor funpark

noordwijk, Zuid-Holland (1.14km)  -  Met een grote variatie aan gave activiteiten, wordt het lastig om uitgesprongen te zijn in Jumpin' Noordwijk!

elke dag geopend 

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.3km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

MoCA - Museum of Comic Art

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.6km)  -  In het kleinschalige MoCA - Museum of Comic Art, kom je erachter dat stripverhalen een ware kunstvorm zijn!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Streekmuseum Veldzicht

noordwijk, Zuid-Holland (1.66km)  -  Stap in het Noordwijkse verleden in Streekmuseum Veldzicht, waar bloembollen, kruiden en blaarkoppen de hoofdrol spelen.

open op zondag en zaterdag 

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (1.67km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuisje Hans en Grietje

noordwijk, Zuid-Holland (1.67km)  -  Pannenkoeken eten bij het wereldberoemde stel Hans en Grietje kan bij pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje. Ga daarna lekker uitwaaien op het strand.

open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Typisch Hollands toeren langs de kust en door de polder

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.95km)  -  Met de GPS tours van Renzy toer je op je gemak door hartje Holland! Zoef in een elektrische Renault Twizy langs windmolens, bollenvelden en langs de kust.

gesloten, open van  20 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 19:00 uur 

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland (2.16km)  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

elke dag geopend 

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (2.17km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

's maandags gesloten 

Space Expo: maak een tripje naar de Melkweg

noordwijk, Zuid-Holland (2.76km)  -  Leer alles over de ruimte en de ruimtevaart in Space Expo. Hier wordt iedereen een echte astronaut, net als André Kuipers!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.65km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

elke dag geopend 

Have Fun Events: actieve indoor en outdoor

voorhout, Zuid-Holland (3.95km)  -  Scheur over het strand per blowkart of bedwing de branding per kajak. Have Fun Events biedt de leukste activiteiten voor elke feestelijke gelegenheid.

elke dag geopend 

Romeinse Limespad

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.14km)  -  De grenzen van het Romeinse Rijk liggen verborgen, dwars door Nederland. Verken de Romeinse Limes en loop het Limespad, wat 275 kilometer lang is. Gelukkig is het verdeeld in etappes van vijf kilometer!

elke dag geopend 

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.27km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

elke dag geopend 

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.31km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

elke dag geopend 

Museum het Spinozahuis Rijnsburg

rijnsburg, Zuid-Holland (4.74km)  -  Bezoek het pand waar Benedictus Spinoza zijn filosofische teksten schreef. Hij woonde van 1661 tot 1663 in het dorpje Rijnsburg.

's maandags gesloten 

Kasteel Ruïne van Teylingen

voorhout, Zuid-Holland (4.85km)  -  Ontdek de geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog in de ruïne van Teylingen. Vroeger was dit een prachtig slot. Nu staan alleen de muren nog overeind.

gesloten, open van  1 maart t/m 1 november, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (5.06km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute Literair Noordwijk