Uitstapjes vlakbij Wandelroute Literair Noordwijk

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.3km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (1.67km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

Atlantikwall Museum

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (1.99km)  -  Bezoek het Atlantikwall Museum, kijk binnen in een bunker en het gangenstelstel en krijg een idee van het leven hier in de Tweede Wereldoorlog.

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland (2.16km)  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (2.17km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

KidsZoo

noordwijkerhout, Zuid-Holland (3.5km)  -  KidsZoo is een tof speelparadijs in junglethema. Kom klimmen en klauteren in het diverse aanbod van speeltoestellen.

TriPodia Evenementenlocatie

katwijk aan zee, Zuid-Holland (3.65km)  -  Theater TriPodia in Katwijk is een compleet cultureel centrum. In het multifunctionele zalencentrum worden zalen voor diverse activiteiten verhuurd. Denk aan theater- en cabaretvoorstellingen, muziekconcerten en familievoorstellingen.

Romeinse Limespad

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.14km)  -  De oude grenzen van het Romeinse Rijk liggen grotendeels verborgen in de grond, maar op sommige plekken in Nederland zijn er nog sporen van te zien. Verken de Romeinse Limes en loop het Limespad, wat 275 kilometer lang is. Gelukkig is het verdeeld...

Fietsroute Romeinse Limes

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.27km)  -  Stap op de fiets en ontdek de Romeinse Limes: de grens van het Romeinse Rijk die dwars door Nederland loopt. Een fraaie route van 220 kilometer, die van begin tot eind bewegwijzerd is.

Zwembad Aquamar

katwijk aan zee, Zuid-Holland (4.31km)  -  In het subtropische zwembad van Aquamar is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Erg spannend zijn de wildwaterbaan en de supersnelle glijbaan.

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (5.06km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

Strandhuisjes Kust

katwijk aan zee, Zuid-Holland (5.93km)  -  Na een heerlijke dag strand nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan eens slapen in een strandhuisje. In Katwijk aan Zee staan er genoeg!

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (6.1km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

noordwijk, Zuid-Holland (6.11km)  -  Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek...

Monkey Town Warmond

warmond, Zuid-Holland (6.11km)  -  Regent het? Bij speelparadijs Monkey Town Warmond heb je daar geen last van! Speel met superlego, duik in de ballenbak en roetsj van glijbanen. Inclusief gratis lasergamen en kinderdisco.

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (6.2km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute Literair Noordwijk