Uitstapjes vlakbij CORPUS

Speeltuin Vogelenwijk

leiden, Zuid-Holland (1.05km)  -  Speeltuin Vogelenwijk beschikt over diverse speeltoestellen. Het hele jaar door zijn er activiteiten zoals een verkleedfeest, paaseieren zoeken en blikken versieren.

Stoomtrein Katwijk Leiden

valkenburg_zuid-holland, Zuid-Holland (1.41km)  -  Geniet van de omgeving terwijl de locomotief zachtjes tuft. Het smalspoor tussen Wassenaar en Leiden is een historisch hoogstandje. Leer meer over de historie in het museum en stap in de trein voor een ouderwets ritje!

Schaatshal Leiden

leiden, Zuid-Holland (1.71km)  -  Schaatshal Leiden heeft een binnenbaan voor kunstschaatsen en hockeyschaatsen en daaromheen een ijsring voor hardrijders. Er kunnen ook kinderfeestjes gehouden worden.

Heempark Leiden

leiden, Zuid-Holland (2.22km)  -  Wandel over smalle slingerpaadjes door typisch Nederlandse landschappen, zoals bos, duin en zelfs de wegberm. Allemaal met de planten die daar van oudsher groeien. In Heempark Leiden zie je de hele flora van Nederland bij elkaar.

Bestel met korting

leiden, Zuid-Holland (2.22km)  -  Ai, Leiden wordt belegerd door de Spanjaarden en het voedsel raakt op! Help de Leidenaren de Spanjaarden te verdrijven voor het te laat is en ontdek meteen de mooiste plekjes van de stad.

Hortus botanicus Leiden

leiden, Zuid-Holland (2.64km)  -  Als je de tropische kassen van de Hortus Botanicus inloopt, waan je je meteen in de jungle. Ontdek de unieke verzameling van bijzondere en exotische planten en bomen uit de hele wereld.

Stadsgehoorzaal Leiden

leiden, Zuid-Holland (2.71km)  -  Al twee eeuwen beschikt de Zuid-Hollandse stad Leiden over een Stadsgehoorzaal. In het gebouw bevindt zich een van de mooiste concertzalen van Nederland met een prachtige akoestiek.

Oude Sterrewacht Leiden

leiden, Zuid-Holland (2.71km)  -  De Leidse Sterrewacht is één van de oudste sterrenwachten van Nederland. Het bezoekerscentrum geeft een schat aan informatie prijs over het heelal en de geschiedenis van de Leidse sterrenkunde.

Zwembad Poelmeer

oegstgeest, Zuid-Holland (2.72km)  -  Neem een duik in het wedstrijd- of recreatiebad Poelmeer. Na alle inspanning kom je heerlijk bij in bijvoorbeeld het Turkse stoombad.

Pieterskerk Leiden

leiden, Zuid-Holland (2.77km)  -  De imposante Pieterskerk is niet weg te denken uit Leiden. Bezoek dit imposante bouwwerk en leer meer over de geschiedenis. De kerk is ook in gebruik als trouwlocatie en voor evenementen en congressen.

Leiden Stedentrip

leiden, Zuid-Holland (2.93km)  -  Leiden heeft als bijnaam Sleutelstad en dankt zijn naam aan zijn schutspatroon Sint-Pieter, aan wie ook de voornaamste kerk is gewijd. Een stad vol ontdekkingen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van CORPUS