Uitstapjes vlakbij Mattel Play! Sevenum

Ga op avontuur bij Adventure Paradise

sevenum, Limburg (0.47km)  -  Adventure Paradise verzorgt outdooractiviteiten als paintball, lumberjack games en kruisboogschieten. Ga het avontuur aan en voel de teamspirit!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 51 70 98 

De Peelse Golf

evertsoord, Limburg (1.1km)  -  Sla een balletje op golfbaan De Peelse Golf, een unieke golfbaan met veel obstakels met water.

elke dag geopend 

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

sevenum, Limburg (1.25km)  -  Wandel door het Land van Toos, beleef mythische tijden in de Troy Area en laat je betoveren door attractiepark Toverland! Zwier door de lucht in stoere achtbanen. Zoals Troy - de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux - of de Fēnix!

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen in Toverland

sevenum, Limburg (1.25km)  -  Vergaderen op een bijzondere locatie? Ga dan eens naar Toverland. Voor elk soort zakelijk of feestelijk event biedt dit attractiepark een passend arrangement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 467 70 50 

Tocht met echte Siberische sledehonden, gewoon in Limburg!

koningslust, Limburg (2.86km)  -  Over sneeuwbedekte vlaktes schiet een slee voorbij, voortgetrokken door prachtige husky's! Dat kan toch niet in Nederland zijn? Zeker wel! Beleef een stoere tocht met de husky's van Lowland Pack. Met of zonder sneeuw.

geopend, seizoen: elke dag geopend 

Slapen bij de boer: De Peelweide

grashoek, Limburg (3.34km)  -  Vier vakantie tussen de tamme boerderijdieren en proef het bourgondische leven van Limburg bij mini-camping De Peelweide in Grashoek.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september 

Speel- en Zwemparadijs KinjerKriebel

panningen, Limburg (4.38km)  -  Klimmen, klauteren of toch liever zwemmen? Het kan allemaal bij Indoor Speel- en Zwemparadijs KinjerKriebel!

elke dag geopend 

Het Fladderpad

panningen, Limburg (4.38km)  -  Het Fladderpad is een natuureducatieve tocht, die extra spannend is voor kinderen.

elke dag geopend 

De Golfhorst

america, Limburg (4.53km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

elke dag geopend 

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (4.65km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 46 57 250 

Peelwandeling vanuit Helenaveen

helenaveen, Noord-Brabant (4.74km)  -  Met stevige schoenen aan wagen wandelaars zich buiten de gebaande paden en gaan het veengebied in. Natuurgebied De Peel onthult haar charme!

elke dag geopend 

Wandelroute Avonturenpad Sevenum

sevenum, Limburg (4.97km)  -  De wandelroute leidt door meanderende beken, groene weiden en waterpoelen rond het dorp Sevenum in Limburg. In 2010 werd de route uitgeroepen tot de mooiste van het jaar.

elke dag geopend 

Ballonvaren Limburg

beringe, Limburg (5.63km)  -  Ballonvaren Limburg brengt de passagiers naar hogere sferen! De vlucht duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief champagne met een certificaat na afloop.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 - 30 72 173 / +31 (0)6 51194374 

Wandelroute Maasbrees dorpsommetje

maasbree, Limburg (5.76km)  -  Ontdek de markante plekken, historische aspecten en landschappelijke gezichten van dorpsgemeenschap Maasbree.

elke dag geopend 

Zwembad Laco Peel en Maas

panningen, Limburg (6.02km)  -  Sjees van de glijbaan of duik van de springplank. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van het zonneterras. Zwembad Peel en Maas is geschikt voor jong en oud.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Koffieleut

maasbree, Limburg (6.34km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

open op woensdag en vrijdag 

DOK6 Cinema

panningen, Limburg (6.46km)  -  DOK6 Cinema is onderdeel van DOK6 Thuishaven voor Amusement. Naast de nieuwste films biedt DOK6 ook arrangementen voor kinderpartijtjes. Een aantal films zijn in 3D te bekijken. Leg je brilletje maar klaar!

elke dag geopend 

DOK6 Theater

panningen, Limburg (6.46km)  -  DOK6 Theater biedt een programma vol vermakelijke avondjes uit, ook voor het jonge publiek.

elke dag geopend 

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (6.9km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mattel Play! Sevenum