1

Uitstapjes vlakbij Het Bellopad

Bowling Mijdrecht

mijdrecht, Utrecht (1.23km)  -  Smul na afloop van een partij bowlen in Bowlingcentrum Mijdrecht van een warme maaltijd. Het bowlingcentrum heeft twaalf banen. De combinatie met restaurant levert smakelijke bowling-arrangementen op.

Dagje tussen de bloemen - workshop

mijdrecht, Utrecht (1.78km)  -  Volg een bloemenworkshop met collega's of vriendinnen! In het sfeervolle bloemenatelier van Karin van Dierendonck, midden in het prachtige Groene Hart, word je een echte creabea.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (3.41km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Pannenkoekenhuis De Strooppot

de hoef, Utrecht (3.75km)  -  Bezoek pannenkoekenrestaurant De Strooppot voor de lekkerste pannenkoeken! Het restaurant ligt midden in het Groene Hart en dient als een uitstekende rustplek na een vaar- of fietstocht.

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (4.28km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

Zeilschool en haven Vinkeveen

vinkeveen, Utrecht (4.6km)  -  Verken de Vinkeveense Plassen en begin bij Vinkeveen Haven! Hier kun je verschillende boten huren of een kano, waterfiets of supboard. Leuk voor een groep: kies een watersportactiviteit!

Pluktuin Amstelveen & creatieve workshops

nes aan de amstel, Noord-Holland (4.87km)  -  Omringd door fleurige bloemen komt dat zomergevoel meteen! In Pluktuin Amstelveen kun je plukken zoveel je wilt. En behalve dat zijn er workshops, brunches en kinderfeestjes.

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (5.17km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Sauna Amstelland

uithoorn, Noord-Holland (5.3km)  -  Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Dat weten ze bij Sauna Amstelland maar al te goed!

Het Beloofde Varkensland

amstelveen, Noord-Holland (5.44km)  -  Knuffelen met varkens raar? In Het Beloofde Varkensland niet! Maak kennis met 'de persoonlijkheid' achter het varken.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (6.25km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Monkey Town Uithoorn

uithoorn, Noord-Holland (6.56km)  -  Voor een lekker potje ravotten, ben je bij indoorspeeltuin Monkey Town Uithoorn aan het juiste adres!

Bowling de Kegel

amstelveen, Noord-Holland (7.93km)  -  Bij Bowling de Kegel kunnen bezoekers bowlen, maar het centrum is ook geschikt voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Natuurgebied Ruygeborg

nieuwkoop, Zuid-Holland (8.12km)  -  Dit sinds 2012 aangelegde Natuurgebied is nog redelijk jong, maar groeit uit tot een walhalla voor veel vogelsoorten.

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (8.28km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (8.28km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Kinderboerderij Boerenvreugd

aalsmeer, Noord-Holland (8.44km)  -  Kinderboerderij Boerenvreugd is een hotel en boerderij in één. Bezoekers kunnen hun eigen huisdier laten logeren bij Boerenvreugd als ze op vakantie gaan.

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland (8.56km)  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (8.73km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

Speeltuin De Zudde

nieuwkoop, Zuid-Holland (8.77km)  -  In Speeltuin De Zudde kunnen kinderen zich goed vermaken. Meerdere keren per jaar organiseert de speeltuin ook knutselactiviteiten.

De Sfeerstal

nieuwveen, Zuid-Holland (8.83km)  -  De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de bloemenpluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee.

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (8.95km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (8.99km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Bellopad