Uitstapjes vlakbij Sigarenfabriek De Olifant

Movie Unlimited Kampen

kampen, Overijssel (0.1km)  -  Movie Unlimited Kampen is de leukste servicebioscoop in Nederland! Naast films zijn er leuke specials en arrangementen voor iedereen.

elke dag geopend 

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel (0.11km)  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

's maandags gesloten 

Het Speelgoedkabinet

kampen, Overijssel (0.15km)  -  Tijden veranderen en speelgoed verandert mee. Waarmee speelden kinderen in 1950? Ontdek het in het Speelgoedkabinet!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 332 28 95 

De Nieuwe Toren

kampen, Overijssel (0.16km)  -  Beklim de Nieuwe Toren en geniet van een schitterend uitzicht over de stad Kampen.

geopend op afspraak of bel + 31 (0)38 303 16 21 

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (0.18km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenrestaurant Holland

kampen, Overijssel (0.22km)  -  Kom eten bij Pannenkoekenrestaurant Holland in Kampen. Naast pannenkoeken biedt Holland keuze uit heerlijke vleesgerechten, verse salades en huisgemaakte soepen.

's maandags gesloten 

Filmhuis Kampen

kampen, Overijssel (0.23km)  -  Filmhuis Kampen biedt een programma met films die prikkelen en stof tot nadenken geven. Hier zie je vooral cult- en arthouse films die meestal niet uit de koker zijn van de Hollywood filmindustrie. Origineel, gedurfd en soms omstreden!

open op donderdag en zaterdag 

Stadsgehoorzaal Kampen Filmhuis

kampen, Overijssel (0.23km)  -  In de Stadsgehoorzaal in Kampen verzorgt Ons Theater voorstellingen van beginnende én bekende artiesten. Het theater kent veel afwisseling in genres. Er zijn familievoorstellingen, cabaret, toneel, dans, klassiek en speciale optredens.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Café Den Hertog

kampen, Overijssel (0.29km)  -  Een weekendje in de omgeving van Kampen? Kom gezellig een biertje drinken bij Café Den Hertog, het leukste feestcafé van Kampen.

open op vrijdag en zaterdag 

B&B Stadsboerderij Kampen

kampen, Overijssel (0.31km)  -  Deze Stadsboerderij, een rijksmonument, is de gezelligste Bed & Breakfast van Kampen! De boerderij is ouderwets knus.

elke dag geopend 

Bed & Breakfast De Stadsboerderij

kampen, Overijssel (0.31km)  -  In de historische binnenstad van Kampen is Bed & Breakfast De Stadsboerderij gelegen. In dit rijksmonument zijn vier comfortabele gastenkamers te vinden.

elke dag geopend 

Hanzestadswandeling Kampen

kampen, Overijssel (0.35km)  -  Wandel door de oude Hanzestad Kampen en proef de nostalgie. Kies uit drie routes met elk hun unieke wandeltocht.

elke dag geopend 

Kleinste huisje van Kampen

kampen, Overijssel (0.36km)  -  'Klein maar fijn', luidt het gezegde. En zo is het maar net. In het kleinste huisje van Kampen komt de historie tot leven met spullen uit 'grootmoeders tijd'.

geopend op afspraak of bel  

Bovenkerk

kampen, Overijssel (0.37km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

open op vrijdag en zaterdag 

Boottochten De Veerman van Kampen

kampen, Overijssel (0.4km)  -  Salonboten De Veerman van Kampen en Het Hendrikje bevaren de IJssel in de omgeving Kampen. De Veerman van Kampen is ook te huur als partyboot of vergaderruimte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 82 40 44 98 

Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen

kampen, Overijssel (0.47km)  -  Voor een biertje met lekker eten - en zicht op de IJssel - ga je naar Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen! Hier schenken ze onder andere alle bieren van Brouwerij De Wereld, de oudste brouwerij van Kampen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Cantecleer

kampen, Overijssel (0.59km)  -  Bak zelf pannenkoeken, knuffel met boerderijdieren en help met hooien. Bij Kinderboerderij Cantecleer in het stadscentrum van Kampen ben je niet zomaar uitgekeken!

's zondags gesloten 

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (0.67km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

elke dag geopend 

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (0.75km)  -  De Kamper Koggewerf ademt historie. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de verhalen van de Sprooksprekers.

elke dag geopend 

Molen D'Olde Zwarver

kampen, Overijssel (1.62km)  -  Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Kom dan op bezoek bij Molen d'Olde Zwarver en leer alles over de werking van deze molen.

open op zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sigarenfabriek De Olifant