1

Uitstapjes vlakbij MS Boschwad

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (0.41km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

Vakantieboerderij de Kooiplaats

schiermonnikoog, Friesland (7.88km)  -  Logeer op Vakantieboerderij de Kooiplaats en ontdek de mooiste flora en fauna die het eiland te bieden heeft. Gelegen aan de rand van duinen en kwelders, is de Kooiplaats een ideaal vertrekpunt voor wandel- en fietstochten.

Fietsverhuur Soepboer

schiermonnikoog, Friesland (7.9km)  -  Ontdek Schiermonnikoog te fiets! Bij Fietsverhuur Soepboer zijn de leukste fietsen te huur, zoals een tandem of een hondenkar. Vraag naar de prachtige fietsroutes over het eiland.

Monniken Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland (8.06km)  -  De monniken van Abdij Sion uit Diepenveen zijn verhuisd naar Schiermonnikoog. Daar bouwen ze aan een nieuw klooster. Meedoen met de erediensten is dan weer mogelijk.

Eilander Balgexpres

schiermonnikoog, Friesland (8.25km)  -  Ga mee met de Eilander Balgexpres en beleef Schiermonnikoog van een heel andere kant! De tocht gaat naar het meest oostelijke deel van het eiland: De Balg.

Zwembad De Dúnatter

schiermonnikoog, Friesland (8.34km)  -  Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dúnatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van MS Boschwad