1

Uitstapjes vlakbij Escape Room Nederland

-in the spotlights-

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (3.24km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

-in the spotlights-

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht (5km)  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

Lammetjes kijken op de boerderij

soest, Utrecht (6.62km)  -  Kijk bij de pasgeboren lammetjes op de gastvrije boerderij van Pieter en Anneke Kuijer in Soest, tijdens een van de vier lammetjesdagen. Kinderen kunnen in het voorjaar ook hun verjaardagsfeestje vieren op deze boerderij.

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (6.67km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Hertenkamp Baarn

baarn, Utrecht (6.87km)  -  Damherten, hindes, dwerggeiten, Soay-schapen, Texelse schapen, geiten, eenden en nog veel meer dieren zijn te vinden in Hertenkamp Maarschalksbos. Je hebt nog nooit zoiets liefs gezien als een pasgeboren hertje in de lente.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Room Nederland