Uitstapjes vlakbij GlowGolf Amsterdam

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (4.04km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

BoulesBitesBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Beleef een bijzondere Jeudeboule-ervaring bij BoulesBitesBar in Amsterdam. Ontdek een mix van fanatiek Jeudeboulen met een hapje en een drankje.

Natuurspeeltuin bij het Noorderpark

amsterdam, Noord-Holland (1.01km)  -  Spring en klim naar binnen in dit bijzondere speeldorp! Maar bedenk eerst even op welke manier. Loop voetje voor voetje over de hangbrug, schuifel door de levende wilgentunnel of stap gewoon door de wilgenpoort.

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

Filmhuis FC Hyena

amsterdam, Noord-Holland (1.87km)  -  FC Hyena is een bijzonder concept: een bioscoop en bar-restaurant in één. Je zit hier niet op stoeltjes, maar op grote banken!

Boerderij De StadsHoeve

amsterdam, Noord-Holland (1.93km)  -  Kom kijken bij boerderij de StadsHoeve, een boerderij onder de rook van Amsterdam. Even lekker uitblazen na de drukte van de stad. Op de stadsboerderij kun je je verjaardag vieren of je bruiloft organiseren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Amsterdam