Uitstapjes vlakbij Workshop zijdeschilderen

360 Amsterdam Tours

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.22km)  -  De stadstours van 360 Tours Amsterdam geven je een uniek inkijkje in het leven in onze hoofdstad. Wandel met een gids door de stad in of spring op de fiets.

Westerkerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Kom naar de Westerkerk in Amsterdam en vier de zomer! Er zijn allerlei vieringen, concerten en activiteiten waar toeristen en Amsterdammers kunnen aanschuiven.

Woonbootmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  In de Amsterdamse grachten liggen de woonboten gebroederlijk zij aan zij. Benieuwd hoe deze nostalgische woningen er van binnen uit zien? Het Woonbootmuseum laat het zien!

House of CT

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  House of CT presenteert podiumkunsten. Dit gebeurt niet op één locatie maar op verschillende plekken in én buiten Amsterdam.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Anne Frank Huis

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Een indrukwekkend museum over het leven van de Joodse Anne Frank en haar familie. Zij waren ondergedoken op de Prinsengracht. Tijdens een dagje Amsterdam mag je dit museum absoluut niet missen.

Theo Thijssen Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Theo Thijssen schreef onder meer het bekende boek 'Kees de jongen'. In het geboortehuis van de Amsterdammer is een terugblik te zien op zijn leven.

Huis Bartolotti

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Lopend, varend of fietsend langs de Herengracht valt nummer 170 je vanzelf op. De imposante gevel van Huis Bartolotti, een voormalig koopmanshuis, trekt nieuwsgierige ogen omhoog. Wil je eens verder binnen kijken? Dat mag!

Amsterdam Tulip Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  Tulpen, molens en klompen. Daar staat Nederland in het buitenland om bekend. De geschiedenis van één van deze clichés, de tulp, ontdek je in Amsterdam Tulip Museum.

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.48km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

Walking Dinner Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.48km)  -  Heb je het eerste gerecht naar binnen? Tijd om weer verder te gaan. Een Walking Dinner is een heerlijk driegangendiner, niet in één restaurant, maar in drie verschillende. Zo zie je nog eens wat!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Workshop zijdeschilderen