Museum Buren & Oranje

buren, Gelderland (0.04km)  -  In Museum Buren & Oranje komt de geschiedenis van de Oranjes tot leven. Ook worden er allerlei leuke anekdotes verteld. Wie is bijvoorbeeld W.A. van Buren?

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (0.25km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

De Klauterclub

geldermalsen, Gelderland (4.18km)  -  Klimmende kleuters en voetballende jongens. Op de twee speelvelden van De Klauterclub is van alles te doen!

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (5.44km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (6.26km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (6.64km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.87km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

De Kaap

zoelen, Gelderland (6.88km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Wipeout (bekend van tv!)

zoelen, Gelderland (7.01km)  -  Ken je Wipeout nog van televisie? Probeer het nu zelf ook en ga de hilarische uitdagingen aan, op het land en in het water!

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (7.51km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Flipje- en Streekmuseum Tiel

tiel, Gelderland (7.75km)  -  Het gezellige bessenmannetje Flipje staat al te wachten! Bij Flipje- en Streekmuseum Tiel ontdek je alles over jam, De Betuwe en Tiel.

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (8.05km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (8.08km)  -  Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

beesd, Gelderland (8.18km)  -  Midden in het hart van de Betuwe ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een heerlijke plek om een wandeling of fietstocht te maken door natuur en historie.

De Kersenhut

cothen, Utrecht (8.79km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (8.8km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (9.16km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

Forellenvisvijvers De Kamphoeve

ommeren, Gelderland (9.22km)  -  Kom forellen vissen bij Forellenvisvijvers De Kamphoeve‎. Hier, in het hart van de Betuwe, vind je ruime en goedgevulde visvijvers. Hengelen maar!

Museum Dokkum

Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sint Lambertuskerk