Uitstapjes vlakbij Speelnatuur OERRR Tiengemeten

Landbouwmuseum Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (0.05km)  -  Landbouwmuseum Tiengemeten heeft een imposante collectie aan grote landbouwmachines. Geniet van historische maai- en dorsmachines van boeren uit de Hoeksche Waard. Ontdek hoe de mechanisatie in de landbouw zich voltrok tussen 1920 tot 1955.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:30 uur tot 16:30 uur 

Wandelroute eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (0.07km)  -  Het schitterende eiland Tiengemeten ligt midden in het Haringvliet. Op het Zuid-Hollandse eilandje liggen vier wandelroutes.

elke dag geopend 

Natuurspeelterrein Speelnatuur op eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (0.08km)  -  Kom lekker ravotten in de natuur. Spring over slootjes, vaar rond op een vlot of klim in bomen. Op het eiland Tiengemeten ligt een natuurspeelterrein van 4,5 hectare groot.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 10:15 uur tot 16:45 uur 

Rien Poortvliet Museum

tiengemeten, Zuid-Holland (0.08km)  -  Bekijk originele tekeningen uit de beroemde boeken van natuurschilder Rien Poortvliet. Op de kabouterzolder maak iedereen kennis met Poortvliets kabouters.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 29 oktober, van 10:30 uur tot 16:30 uur 

Vind ongerepte wildernis op het mooie eiland Tiengemeten

tiengemeten, Zuid-Holland (0.08km)  -  Zodra je met de veerpont naar Tiengemeten komt, overvalt je een gevoel van vrijheid. Bij aankomst tref je het bezoekerscentrum, waar een ontdekkingstocht door de ongerepte wildernis begint. Hier kun je onder meer fietsen huren en wandelroutes kopen.

's maandags gesloten 

Natuurgebied Tiengemeten

zuid-beijerland, Zuid-Holland (1.37km)  -  Geniet van de prachtige Hollandse natuur op eiland Tiengemeten, vlakbij Rotterdam.

elke dag geopend 

Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

den haag, Zuid-Holland (5.72km)  -  *Door het hele land op leuke locaties!* Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.

elke dag geopend 

Intratuin Numansdorp

numansdorp, Zuid-Holland (7.06km)  -  Alles voor in en om de tuin is te vinden bij de Intratuin in Numansdorp. Zo is er een breed assortiment heesters.

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speelnatuur OERRR Tiengemeten