Uitstapjes vlakbij Beeld en Geluid Den Haag

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (0.15km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (0.25km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (0.37km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

O'Casey's Irish Pub & Restaurant

den haag, Zuid-Holland (0.48km)  -  Voor de onvervalste sfeer van een Ierse Pub hoef je niet naar Ierland. Die vind je ook in O'Casey's Irish Pub & Restaurant in Den Haag! Zo authentiek, dat ze al menig pub uit Ierland verslagen hebben bij 'beste Irish pub' verkiezingen.

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (0.54km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De gids van het Louis Couperus Genootschap neemt je mee langs alle belangrijke plekken in het leven van Couperus. Er is ook een Eline Vere wandeling.

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.54km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.72km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.75km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.77km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeld en Geluid Den Haag