Uitstapjes vlakbij Beeld en Geluid Den Haag

Vergaderingen en evenementen in COMM

den haag, Zuid-Holland (0.02km)  -  Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres of bedrijfsfeest? Bij COMM heb je talloze mogelijkheden. In dit museum draait alles om communicatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 33 07 575 

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (0.15km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Panorama Mesdag

den haag, Zuid-Holland (0.18km)  -  Bekijk het grootste schilderij van Nederland in Museum Panorama Mesdag. Hier zie je de Nederlandse skyline in vogelvlucht.

's maandags gesloten 

Plein 1813

den haag centrum, Zuid-Holland (0.22km)  -  Wandelen over een van de beroemdste pleinen van Den Haag. Ontdek Plein 1813!

elke dag geopend 

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (0.25km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

lang weekend (vr za zo) 

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (0.37km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

's maandags gesloten 

Vredespaleis Den Haag - Visitors Centre

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Het is een paleis, maar met het koningshuis heeft het Vredespaleis niets te maken. Maar wat er dan wel schuil gaat achter het imposante bouwwerk? In het Visitors Centre wordt het duidelijk.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.41km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (0.42km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

open op dinsdag, woensdag, donderdag - soms geopend op zondag, vrijdag en zaterdag 

Kunstzaal van Heijningen

den haag, Zuid-Holland (0.43km)  -  Kunstzaal Van Heijningen biedt ruimte aan talentvolle kunstenaars van over de hele wereld. Voor hedendaagse kunst moet je hier zijn!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Louis Couperus Museum

den haag, Zuid-Holland (0.54km)  -  Kom alles te weten over een van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

lang weekend (vr za zo) 

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (0.54km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De app Literaire Routes neemt je mee aan de hand, met tussendoor eenentwintig stops.

elke dag geopend 

Paleistuin Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.54km)  -  In het drukke Den Haag verschuilt zich achter Paleis Noordeinde een paradijselijk plekje: een tuin vol prachtige bloembedden, fonteinen en vijvertjes. Een heerlijke plek om even tot rust te komen.

elke dag geopend 

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (0.72km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

elke dag geopend 

Hofstad Events - groepsuitjes Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.75km)  -  Beleef met je groep spannende momenten in Den Haag. Daag ze uit voor een City Adventure met de step door Den Haag of speel de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Met een van de groepsuitjes van Hofstad Events leer je de stad op een andere manier...

elke dag geopend 

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (0.77km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

soms geopend op vrijdag 

Theaters Diligentia & PePijn

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  In twee bijzondere gebouwen in Den Haag zijn Theater Diligentia & Theater PePijn gevestigd. Beide theaters hebben een gevarieerd programma, waaronder cabaret, muziek en toneel.

elke dag geopend 

Korzo - Theater, Dans en Festivals

den haag, Zuid-Holland (0.84km)  -  Korzo is gelegen in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is voornamelijk een avontuurlijk podium voor jonge talenten en is een van de belangrijkste producenten van moderne dans in Nederland.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.85km)  -  Geniet van de natuurlijke uitstraling van de artikelen in Dille & Kamille Den Haag. Laat je verleiden door de heerlijkste geuren van zeepjes en kaarsen. Dwaal langs de talloze hebbedingetjes voor huis, tuin en keuken.

elke dag geopend 

Laat je opmaken door MAC professionals

den haag, Zuid-Holland (0.87km)  -  MAC verkoopt professionele en kwalitatieve make-up producten. Het winkelpersoneel is je graag van dienst en maken je bovendien gratis op.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Beeld en Geluid Den Haag