Uitstapjes vlakbij Escape Rooms Ter Aar

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (0.81km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (3.15km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (3.38km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (3.56km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

Winkelcentrum Herenhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (3.61km)  -  Winkelcentrum De Herenhof is al sinds 1988 een vaste stek voor veel inwoners van Alphen aan den Rijn. Het aanbod varieert van modewinkels tot eetgelegenheden. Hier heb je alles bij de hand.

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (4.22km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Museum Van Hemessen

woubrugge, Zuid-Holland (4.61km)  -  Ontrafel het mysterie rond het verdwenen dorp Jacobswoude en neem een kijkje in de geschiedenis van de Rijnlandse dorpen Woubrugge en Hoogmade in het Museum van Hemessen.

Atelier Ada Gons Goosen

bilderdam, Zuid-Holland (5.03km)  -  Geniet van de leuke, eigenwijze en mooie dierenportretten van kunstenares Ada Gons Goosen. Haar kunstwerken hangen in haar eigen atelier dat is gevestigd in een monumentaal wit pand. Naast dieren schildert ze af en toe portretten van mensen.

Zwembad De Hoorn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.1km)  -  Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin. En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

Winkelcentrum De Aarhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.18km)  -  Winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils. Van kleding tot lunch, het is in dit overdekte winkelcentrum te verkrijgen.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.24km)  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Vue Alphen aan de Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (5.28km)  -  Kijk een film in de knusse bioscoop Vue Alphen aan de Rijn. Met vier zalen is het een klein maar fijne bioscoop, die elke dag open is en beschikt over een heel breed assortiment.

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.61km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.73km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Rooms Ter Aar