Uitstapjes vlakbij DeLaMar West

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.89km)  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

De Dagtoertaxi

amsterdam, Noord-Holland (1.13km)  -  Ga een dag op reis zonder zorgen. De chauffeur van de dagtourtaxi brengt je voor een gunstig tarief waarheen je maar wilt. Huur hem voor een enkele reis, dagretour of een compleet dagje uit.

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

Sloterparkbad Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.53km)  -  Het Sloterparkbad in Amsterdam is één van de grootste zwembaden in Nederland. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad.

Natuurspeeltuin Plan West

amsterdam, Noord-Holland (1.57km)  -  Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.8km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

De FilmHallen Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

Amaze Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.43km)  -  Ga op een audiovisuele trip vol spectaculaire lichteffecten, lasers, visuals, rook en indringend geluid bij Amaze. Ontwikkeld door evenementenorganisator ID&T!

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.51km)  -  RataPlan is de grootste kringloopwinkel van Amsterdam: twee verdiepingen in een grote lichte hal, waar je echt van alles kunt vinden. Kleding, fietsen, elektronica of leuke hebbedingetjes, maar ook meubels en zelfs bouwmateriaal.

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (2.63km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

Jeugd- en jongerentheater STIP

amsterdam, Noord-Holland (2.64km)  -  Het jeugdtheater in Nederland heeft veel meer te biedendan veel mensen weten. Dat wil STIP laten zien. De stichting staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang.

Cultuurpark Westergas

amsterdam, Noord-Holland (2.66km)  -  Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergas. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van DeLaMar West