Uitstapjes vlakbij Puzzeluitje.nl

Kasteel Nederhemert

nederhemert-zuid, Gelderland (2.11km)  -  Kasteel Nederhemert is een natuurrijke en romantische plek vol historie. Kom hier op Open Monumentendag alles te weten over de spannende geschiedenis van het kasteel.

Kevermuseum De Wolfsburcht

wijk en aalburg, Noord-Brabant (3.46km)  -  Een museum helemaal ingericht met Kevers en hun geschiedenis: dat is De Wolfsburcht. Hier zie je de authentieke luchtgekoelde Volkswagens uit de periode van 1933 tot heden.

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (4.04km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

De Voorste Venne

drunen, Noord-Brabant (5.63km)  -  Geniet van prachtige amateurvoorstellingen in theater De Voorste Venne. Ook zanger Gerard van Maasakkers staat hier wel eens op de planken.

Sint Jan de Doper Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (7.34km)  -  Sint Jan de Doper in Waalwijk valt meteen op door zijn bijzondere bouw: een enorme koepel omringd door heel veel kleinere koepels. Ook vanbinnen een bijzonder gezicht! Stap binnen en volg de audiotour.

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (7.36km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

Epic Escape Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (7.79km)  -  Betreedt de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore. Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen.

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (8.49km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (8.49km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (8.58km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (9.45km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

Devarana - Sauna Beauty Resort

den bosch, Noord-Brabant (9.87km)  -  Sauna Beauty Resort Devarana is een moderne sauna met een sfeervol interieur. Na een dagje genieten van de salons, baden, restaurants en andere faciliteiten in dit prachtige complex, ben je weer helemaal zen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Puzzeluitje.nl