Uitstapjes vlakbij Skûtsje silen Stavoren

Vuurtoren Stavoren

stavoren, Friesland (0.65km)  -  De vijftien meter hoge vuurtoren van Stavoren is een Nederlands monument. Het rode gebouw is een open stalen constructie.

elke dag geopend 

Leer kitesurfen in twee dagen!

hindeloopen, Friesland (6.64km)  -  Een dagje als beginner of als ervaren waterrat het water op! Leer kitesurfen bij OK Surf & Kiteschool IJsselmeer in Hindeloopen en plak er meteen een nachtje weg aan vast.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober 

Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland

hindeloopen, Friesland (6.86km)  -  Wat doe jij deze zomer? Kom naar Friesland en leer kitesurfen. Op je eigen tempo leer je hoe je de golven bedwingt en geniet je van de uitdaging die het kitesurfen biedt.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober 

Eerste Friese Schaatsmuseum

hindeloopen, Friesland (7.19km)  -  In een karakteristiek pand in het pittoreske Hindeloopen is het Eerste Friese Schaatsmuseum gevestigd. Bekijk hier zelf de grootste schaatscollectie ter wereld.

elke dag geopend 

Museum Hindeloopen

hindeloopen, Friesland (7.3km)  -  Ga terug naar de tijd dat het idyllische Hindeloopen nog een Zuiderzeestadje was. Alles over Hindelooper klederdracht, het Hindelooper schilderwerk en visserij is hier te zien.

gesloten, open van  1 april t/m 1 november, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Pitch & Putt Golf Koudum

koudum, Friesland (7.8km)  -  Golf een kaksport voor rijkelui? Bij Pitch & Putt in Koudum niet! Combineer dit leuke spel met een ander uitstapje in Zuidwest-Friesland!

geopend, 's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skûtsje silen Stavoren