Uitstapjes vlakbij Ottenhome

Fort Kijkuit

kortenhoef, Noord-Holland (0.86km)  -  Fort Kijkuit is een eeuwenoude vesting. Naast dat Natuurmonumenten kantoor houdt op deze bijzondere plek, kun je er heerlijk wandelen en picknicken.

Restaurant Hendrik

vreeland, Utrecht (2.91km)  -  In het mooie Loenen aan de Vecht ligt Pannenkoekenrestaurant Henrik. Het restaurant bestaat al 45 jaar en nog steeds maken ze hier heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. In de omgeving zijn lange wandelingen te maken.

IJsboerderij Van Herk

loosdrecht, Noord-Holland (3.74km)  -  Ontdek het boerenleven op IJsboerderij Van Herk. In het hooi spelen, dieren verzorgen, tractor rijden: een leuk dagje uit op het platteland, met tussendoor een heerlijk ijsje.

Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek

's-graveland, Noord-Holland (4.03km)  -  Haal de hemellichamen dichterbij met behulp van de drie telescopen van Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek. In het winterseizoen is er iedere vrijdagavond een sterrenkijkavond. Of kom op zondag naar de zon kijken met behulp van de zonnetelescoop.

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (4.03km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beesten.

Kasteel-Museum Sypesteyn

loosdrecht, Noord-Holland (4.99km)  -  Kasteel Sypesteyn is aan het begin van twintigste eeuw gebouwd door jonkheer van Sypesteyn. In het museum bewonderen de bezoekers zijn verzamelingen en familieportretten.

Buggyrijden in het Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (5.68km)  -  De zon schijnt op je gezicht en de wind waait door je haren. Maak een ritje in een buggy, zo op de openbare weg, langs de mooiste plekjes van het Gooi. Of probeer eens een ouderwetse Solex!

Indoor Paintballcentrum 't Gooi

loosdrecht, Noord-Holland (5.7km)  -  Niet bang voor wat blauwe plekken? Of toch liever een spelletje zonder teveel pijn? Ga dan paintballen of lasergamen bij het paintballcentrum in Loosdrecht! Ga de strijd aan met collega's of vrienden.

Crazy Selfie

hilversum, Noord-Holland (6.01km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie in Hilversum en ontdek Nederlands eerste selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Dudok Architectuur Centrum

hilversum, Noord-Holland (6.35km)  -  Willem Marinus Dudok ontwierp als architect het raadhuis van Hilversum en drukte daarmee zijn stempel op de stad Hilversum. In het Dudok Architectuur Centrum is alles te vinden over zijn leven en werk.

Museum Hilversum

hilversum, Noord-Holland (6.48km)  -  In het voormalige raadhuis toont Museum Hilversum een collectie van architectuur, schilderijen en foto's. Buiten is hier net zo belangrijk als binnen.

Studio 21

hilversum, Noord-Holland (6.58km)  -  Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je congres, evenement of livestream? Midden op het Mediapark in Hilversum staat de gigantische Studio 21!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ottenhome