Uitstapjes vlakbij Attractiepark Drouwenerzand

Zoo Bizar: exotische mini-dierentuin in een boerderij

ORVELTE, DRENTHE - Durf jij op de foto met een wurgslang om je nek? In de oude boerderij van Zoo Bizar ontmoet je meer dan dertig exotische dieren zoals vogelspinnen, baardagamen en stinkdieren.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree vanaf € 4,75

peuters gratis

Openluchtbad Leewal

EXLOO, DRENTHE - In een bosrijke omgeving ligt het gezellige openluchtbad Leewal. Leewal is een overzichtelijk zwembad, maar toch is er genoeg te doen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,00

peuters gratis

Magnuskerk

ANLOO, DRENTHE - De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

elke dag geopend

entree gratis

In- en outdoor klimcentrum Pinokkio

ASSEN, DRENTHE - Klim als een aapje door de indoor jungle van klimcentrum Pinokkio. Mooi weer? Doe dan ook een van de buitenactiviteiten, zoals vlotten bouwen of kanovaren.

open op woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 5,00

Camping Wedderbergen

WEDDE, GRONINGEN - Camping Wedderbergen ligt in een prachtig stukje Groningse natuur. Ontdek de veertien verschillende landschappen en gezellige vestingstadjes!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,95

Kartcircuit Pottendijk

NIEUW-WEERDINGE, DRENTHE - En.. gas op die plank en scheuren maar! Het kartcircuit in Nieuw-Weerdinge heeft een totale lengte van 1.050 meter.

geopend, open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 14,00

Kinderhotel Burcht Wedde

WEDDE, GRONINGEN - Kinderhotel Burcht Wedde is een vakantieverblijf in Groningen. Het biedt kinderen een onbezorgd dagje uit, zodat ze kunnen ontsnappen aan de problemen thuis. Het kasteel is ook op afspraak te bezoeken of af te huren voor het publiek.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Centrum Beeldende Kunst Emmen

EMMEN, DRENTHE - Neem eens een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. In De Fabriek heeft het centrum drie verschillende expositieruimtes waar steeds wisselende tentoonstellingen worden gehouden.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Geopark de Hondsrug

BORGER, DRENTHE - In Geopark de Hondsrug komen geschiedenis en natuur samen. Het park met UNESCO-status wil verhalen van alle tijden terugbrengen naar de streek. Hier wordt het geologisch erfgoed van Drenthe tastbaar gemaakt.

elke dag geopend

Smit Ballonvaarten

VEENDAM, GRONINGEN - Klim in de mand, stijg op en bekijk ons land vanuit een luchtballon met Smit Ballonvaarten. Na afloop krijgt je een lekker glaasje champagne en een certificaat.

geopend op afspraak of bel +31 (0)598 61 36 86 voor meer informatie

entree vanaf € 150,00