Uitstapjes vlakbij Villa Pardoes

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.32km)  -  Blijven slapen na een dagje Efteling? In het Loonsche Land slaap je midden in de natuur!

elke dag geopend 

Vakantiepark Efteling Bosrijk

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.53km)  -  Na een dagje Efteling nog niet naar huis? Overnacht dan in Vakantiepark Bosrijk Efteling. Geniet van een prachtige natuur, idyllische huisjes en sprookjes.

elke dag geopend 

Raveleijn: De betoverende show in de Efteling!

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.69km)  -  Raveleijn is een magische stad die het decor biedt voor een spectaculaire parkshow in de Efteling met ridders te paard in de hoofdrol.

elke dag geopend 

Met de hele klas naar de Efteling!

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.69km)  -  Samen op avontuur door het Sprookjesbos en daarna keihard gillen in de achtbaan. Beleef een betoverend schoolreisje in de Efteling!

elke dag geopend 

De Efteling

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.69km)  -  De Efteling is een spectaculair uitje voor het hele gezin. Het is bijna het oudste themapark ter wereld, maar blijft steeds verrassen met nieuwe dingen. Kom genieten en waan je in een sprookjeswereld!

elke dag geopend 

Efteling Hotel

kaatsheuvel, Noord-Brabant (0.86km)  -  Breng een nacht door in het magische Efteling Hotel! Kies voor een prinsheerlijk bed in één van de themasuites en waan je voor even in sprookjesland.

elke dag geopend 

Zakelijke bijeenkomsten in Chalet Fontaine in Kaatsheuvel

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.01km)  -  Chalet Fontaine in Kaatsheuvel ligt centraal tussen Tilburg, Breda en Den Bosch. Mede hierdoor is de locatie geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)416 27 23 33 

Maak een autospeurtocht langs verrassende plekjes

loon op zand, Noord-Brabant (2.76km)  -  *Startplaatsen in heel Nederland!* Ontdek de mooiste plekjes van heel Nederland op een (ont)spannende manier: doe met je eigen auto een speurtocht door het prachtige landschap. Volg de route en kraak de geheime code!

elke dag geopend 

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.8km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

elke dag geopend 

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.8km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!

elke dag geopend 

Ga te paard door de Brabantse 'Sahara'

loon op zand, Noord-Brabant (3.06km)  -  Rijd te paard door het natuurschoon van de Loonse en Drunense Duinen. Bij Natuurpoort van Loon rijden beginners zorgeloos mee met de zogenaamde Hittax: een veilige manier om het paardrijden te ervaren.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (3.09km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

elke dag geopend 

Landgoed Huis ter Heide

loon op zand, Noord-Brabant (3.15km)  -  Onder de rook van Tilburg op Landgoed Huis ter Heide, voor natuurliefhebbers en vogelspotters een waar walhalla.

elke dag geopend 

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (3.35km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 519 515 93 

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (3.35km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 95 15 93 

Jump XL Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (3.78km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jump XL in Waalwijk en leef je uit bij alle attracties. Verken het hindernissenparcours Jump Obstacles, show je tricks en jump op, over en van alle hindernissen.

elke dag geopend 

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (3.78km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

elke dag geopend 

Strand Experience island

loon op zand, Noord-Brabant (3.81km)  -  Neem een duik in het verfrissende water van 't Blauwe Meer en droog op in de zon. Geniet van een stranddag op Experience island!

elke dag geopend 

Groepsaccommodaties 't Volderke

dongen, Noord-Brabant (4.28km)  -  't Volderke beschikt over drie verschillende groepsaccommodaties. Bezoekers vinden hier luxe verblijven op een comfortabele locatie.

elke dag geopend 

seeBreda

seeBreda

Bestel eenvoudig je tickets Ontdek de leukste plekjes van het altijd gezellige Breda. Spring op de fiets en verken deze Brabantse parel op een ontspannen én sportieve manier. Boek een rondleiding door een enthousiaste local en maak je stedentrip onvergetelijk!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Villa Pardoes