Uitstapjes vlakbij KattenKabinet

Pathé De Munt

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

Pathé Tuschinski

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Bij een bezoek aan het luxueuze Pathé Tuschinski heb je van het begin tot het einde helemaal het gevoel echt een avondje uit te zijn.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

Escape Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Het dak gaat eraf in Escape Amsterdam, één van de grootste clubs van Nederland. Perfect als afsluiting voor een dagje Amsterdam!

Begijnhof Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Loop door het poortje en ervaar de rust en stilte van Begijnhof Amsterdam, gesticht in 1393. Het is het enige Middeleeuwse hofje dat nog in de hoofdstad te vinden is. Neem ook een kijkje in de Begijnhofkapel, met prachtige schilderijen en glas in...

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Comedy Walks

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Amsterdam ontdekken en en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.45km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

Amstelkerk

amsterdam, Noord-Holland (0.51km)  -  De Amstelkerk is meer dan alleen een historisch gebouw; het is een levendige culturele hotspot waar je kunt genieten van muziekevenementen, lezingen en tentoonstellingen. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.

Museum Willet-Holthuysen

amsterdam, Noord-Holland (0.51km)  -  Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een prachtig pand aan de Herengracht. In het museum is de fraaie collectie van kunstverzamelaar Abraham Willet te zien - ook verzamelde hij honderden boeken. Het huis is nog steeds ingericht zoals vroeger.

Winkelen in Amsterdam - Utrechtsestraat

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Waar kun je beter winkelen dan in Amsterdam, onze veelzijdige hoofdstad? Ontdek de in het oog springende winkels in de Utrechtsestraat. Deze winkels zijn gespecialiseerd in onder meer lifestyle, interieur, cadeaus, muziek en literatuur.

Walking Dinner Utrecht

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Eerst een voorgerecht, dan in een volgend restaurant het hoofdgerecht en dan... het nagerecht nog! Geniet van een uitgebreid diner-en-wandel-arrangement met een gids door de stad Utrecht. Holland Tour Guides verzorgt het gehele arrangement.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van KattenKabinet