Uitstapjes vlakbij Skydive Roosendaal

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

RUCPHEN, NOORD-BRABANT - IJskarten is een hele beleving! Maak het mee bij Bij IceKart Rucphen en ga voor die ijskoude heat. Wie houdt de elektrisch aangedreven ijskart in bedwang en gaat het snelst driftend over het ijs door de bochten?

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 - 902 06 06 voor meer informatie

IJsboerderij De Gerda Hoeve

SCHIJF, NOORD-BRABANT - Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 16,50

Poppentheater Irene Laros

OUD-VOSSEMEER, NOORD-BRABANT - Droom weg met Stein en de sterren, vlieg mee met de Vuurvogel of hap naar adem met de Vis op het Droge. In Poppentheater Irene Laros beleef je mooie avonturen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 5,00

Camping De Witte Plas

SCHIJF, NOORD-BRABANT - Rondom Camping De Witte Plas zijn bossen, vennen en heidevelden te vinden. Heerlijk om met de hele familie te ontspannen.

elke dag geopend

entree vanaf € 11,00

WielerExperience Roosendaal

ROOSENDAAL, NOORD-BRABANT - Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

elke dag geopend

gratis toegang

Camping Liesbos

BREDA, NOORD-BRABANT - 'Buiten in Breda', vlakbij de stad, maar toch rustig gelegen in het bosrijke Brabantse land. Camping Liesbos is de uitstekende uitvalsbasis voor de leukste uitstapjes in de omgeving. Maar ook op de camping zelf is van alles te doen!

elke dag geopend

entree vanaf € 9,40

Vliegend Museum Seppe

BOSSCHENHOOFD, NOORD-BRABANT - Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Jachthaven de Schapenput

DE HEEN, NOORD-BRABANT - Bezoek de karakteristieke haven de Schapenput, geniet van de schone natuur van het Noord-Hollandse watergebied en ontdek de vele activiteiten die er te beleven zijn.

elke dag geopend

entree vanaf € 50,00

Vincent van GoghHuis

ZUNDERT, NOORD-BRABANT - Ontdek meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op de plek waar hij is geboren. Het Vincent van Gogh Huis staat op zijn geboortegrond, hoewel het niet meer het originele huis is. Het museum is leuk interactief en heeft wisselende exposities.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen gratis