1

Uitstapjes vlakbij Landal Coldenhove

Openluchtzwembad Coldenhove

eerbeek, Gelderland (0.88km)  -  Zwembad Coldenhove is een mooi openluchtzwembad in Eerbeek. Met een groot bad en een leuke glijbaan kan jong en oud zich heerlijk vermaken tijdens warme dagen.

Valkenier Reinier de Vries

loenen, Gelderland (1.93km)  -  Reinier de Vries komt graag met zijn roofvogels op bezoek om een lezing of demonstratie te geven. Een bijeenkomst of feest krijgt er een speciaal tintje door!

Kinderboerderij Kiboe

eerbeek, Gelderland (2.24km)  -  Op kinderboerderij Kiboe in het Gelderse Eerbeek wonen wel tweehonderd dieren. Kom beesten aaien en knuffelen op deze gezellige boerderij!

Schaapskudde Loenen

loenen, Gelderland (2.61km)  -  De schaapskudde is dagelijks op de heide van de Loenermark te vinden. Ontmoet de kudde en zie hoe de schaapherder met zijn honden te werk gaat.

Open Erf De Groote Modderkolk

loenen, Gelderland (3.78km)  -  Sta oog in oog met het brandrode rund op de biologische zorgboerderij De Groote Modderkolk. Iedereen mag gerust een kijkje nemen op het boerenerf en iets drinken in de theeschenkerij.

Zwembad Molenallee Loenen

loenen, Gelderland (4.05km)  -  Speel een potje waterpolo, sjees van de glijbaan of leef je uit op het springkussen. Molenallee is een openluchtzwembad in Loenen en leuk voor het hele gezin!

Ontsnap uit een oude kolenmijn op de Veluwe

dieren, Gelderland (5.58km)  -  Overall aan, helm op en dan daal je af in de teruggevonden kolenmijn bij Dieren. En dan... gaat het helemaal mis en komen jullie in een gevaarlijke gang terecht. Weten jullie op tijd te ontsnappen?

Verken de Veluwe op een segway of scooter

dieren, Gelderland (5.58km)  -  Daag vrienden, collega's of familie uit en stap op een segway of scooter. Met de wind door de haren maak je een heerlijke rit over de Veluwe. Of kies een andere activiteit zoals boogschieten, klimmen en skaten.

Zwembad Rhienderoord

brummen, Gelderland (7.34km)  -  Relax in het Turkse stoombad, ren over de loopmat of kom lekker baantjes trekken. Zwembad Rhienderoord laat jong en oud genieten van het water!

Vluchtmaken.com

arnhem, Gelderland (7.4km)  -  De grond verdwijnt langzaam onder de voeten en dan wordt het stil. Ga ballonvaren, zweefvliegen of paragliden met Vluchtmaken.com. Geniet van een adembenemend uitzicht!

Domein Hof te Dieren - Wijngaard

dieren, Gelderland (7.45km)  -  Een stukje Frankrijk in Nederland is te vinden in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. In Domein Hof te Dieren schenken ze de heerlijkste biologische wijn.

Vergaderen op Landgoed Rhederoord

de steeg, Gelderland (8.13km)  -  Aan de rand van de Veluwezoom ligt Landgoed Rhederoord. Het statige landhuis wordt omgeven door een park van twaalf hectare en is geschikt als vergaderlocatie.

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (8.15km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

Dagje met de herder mee

rheden, Gelderland (8.33km)  -  Ervaar het leven van een schaapherder voor één dagje in Rheden. Ga mee met de herder en luister naar zijn verhalen over de kudde, de natuur en het werk.

Kasteel en Landgoed Middachten

de steeg, Gelderland (8.48km)  -  De poorten van het zeventiende-eeuwse Kasteel Middachten staan open om over het landgoed te dwalen, de prachtige tuinen te bewonderen of in het koetshuis te overnachten.

Posbank

rheden, Gelderland (8.51km)  -  Genieten van het schitterende uitzicht op de Posbank vlak bij Arnhem. Zeker wanneer de heide in bloei staat! Trek de wandelschoenen aan maak een tocht door het paars.

Downhill Steppen

rheden, Gelderland (8.51km)  -  Heerlijk door de prachtige natuur op de Veluwezoom steppen. Eerst een zware tocht omhoog, om vervolgens een heel eind naar beneden te vliegen! Wat een fantastische ervaring moet dat zijn.

Tuincentrum Het Hoogeland

beekbergen, Gelderland (8.94km)  -  Het Hoogeland is een zorgboerderij met kassen, een papiermolen en modeltuinen waar bezoekers vrij in rond kunnen lopen.

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (8.96km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

Pannekoekhuis Strijland

rheden, Gelderland (9.06km)  -  Of je nu 8 bent of 108, pannenkoeken blijven een traktatie. Pannekoekhuis Strijland bakt ze al jaren volgens oud-Hollands familierecept. Test het zelf!

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (9.09km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Coldenhove