Uitstapjes vlakbij De Koperen Hoogte

Zwembad De Broene 'eugte

staphorst, Overijssel (5.32km)  -  Neem een duik in één van de twee baden van Zwembad Staphorst De Broene 'eugte. Er is ook een spannende glijbaan en bij mooi weer is de ligweide de beste plek.

's zondags gesloten 

Glinthuys ijs- en zuivelboerderij

hasselt, Overijssel (5.4km)  -  Hmm, ijs van de ijsboerderij is wel heel erg lekker! Geniet van een lekker ijsje van zuivelboerderij 't Glinthuys op het terras, waar de kinderen lekker spelen. Of ga klootschieten!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Intratuin Zwolle

zwolle, Overijssel (5.91km)  -  Maak van de tuin een heerlijke plek om bij te komen. Intratuin Zwolle helpt iedereen graag een handje op weg.

elke dag geopend 

Uitgaanscentrum Kisteman

staphorst, Overijssel (6.03km)  -  Kisteman: daar begint je weekend! In deze middelgrote uitgaansgelegenheid is het elke zaterdag feest voor jong en oud.

open op zaterdag 

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (6.05km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

elke dag geopend 

Korenmolen De Zwaluw

hasselt, Overijssel (6.4km)  -  Korenmolen De Zwaluw is een mooi monument in het midden van allerlei fiets- en wandelroutes. Kom gerust eens binnenkijken.

open op zaterdag 

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (6.65km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 15:00 uur 

Beeldenpark Anningahof

zwolle, Overijssel (6.71km)  -  Tussen bomen, struiken, vijvers en wilde bloemen is prachtige kunst te bewonderen. Beeldenpark Anningahof is genieten van cultuur en natuur!

vandaag nog gesloten, geopend 13 mei t/m 30 oktober, van 13:00 uur tot 18:00 uur 

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (6.78km)  -  Al tientallen jaren houdt een geheim onderzoekslaboratorium in Zwolle de gemoederen bezig. Dit lab staat ook wel bekend als Area038. Er bestaan allerlei wilde geruchten en complottheorieën over twijfelachtige menselijke experimenten. Durf jij...

elke dag geopend 

Vergaderen in de natuur in Zwolle

zwolle, Overijssel (6.8km)  -  In het groene hart van Zwolle ligt horeca- en recreatiebedrijf De Agnietenberg. Een sfeervolle locatie in de natuur voor zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Museum Thomas a Kempis

zwolle, Overijssel (6.84km)  -  In Museum Thomas a Kempis in Zwolle maak je kennis met de theoloog die het wereldberoemde boek 'De navolging van Christus' schreef.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 4532281 

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (6.91km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 52 39 15 81 

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (6.91km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

elke dag geopend 

Informatiecentrum Kerkzicht

staphorst, Overijssel (6.93km)  -  Kom in Informatiecentrum Kerkzicht alles te weten over het reformatorisch geloof, de Dorpskerk Staphorst en de kerkgemeenschap.

open op zaterdag - soms geopend op woensdag en vrijdag 

Sint Stephanuskerk

hasselt, Overijssel (6.93km)  -  Bezoek de Grote of Sint Stephanuskerk en klim in de toren voor een prachtig uitzicht over het Overijsselse Hasselt.

open op zondag 

Recreatieterrein Zwarte Dennen

punthorst, Overijssel (6.99km)  -  Midden in de bossen van de boswachterij Staphorst ligt het heerlijke recreatieterrein Zwarte Dennen. Hier vind je fijne zandstrandjes en ligweides om te relaxen op zomerse dagen.

elke dag geopend 

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (7.03km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Vrolijkheid

zwolle, Overijssel (8.14km)  -  Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

elke dag geopend 

Bonami SpelComputer Museum

zwolle, Overijssel (8.34km)  -  De eerste pc, floppy's en een analoge computer. De geschiedenis van de computer beleef je in het Bonami SpelComputer Museum.

's maandags gesloten 

Gezellig bouncen bij trampolinepark Krazy Kangaroo

zwolle, Overijssel (8.46km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark Krazy Kangaroo in Zwolle. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Koperen Hoogte