Uitstapjes vlakbij Restaurant Infinity

-in the spotlights-

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Zwembad De Broene 'eugte

staphorst, Overijssel (5.32km)  -  Neem een duik in één van de twee baden van Zwembad Staphorst De Broene 'eugte. Er is ook een spannende glijbaan en bij mooi weer is de ligweide de beste plek.

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (6.05km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (6.65km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

-in the spotlights-

Beeldenpark Anningahof

zwolle, Overijssel (6.71km)  -  Tussen bomen, struiken, vijvers en wilde bloemen is prachtige kunst te bewonderen. Beeldenpark Anningahof is genieten van cultuur en natuur!

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (6.78km)  -  Voor een spannende escaperoom met steampunk elementen ga je naar Swolland! Weten jullie te ontsnappen uit Area038? Of gaan jullie voor het duistere laboratorium van de Alchemist? Daarna nog wat bijlen gooien en jullie dag kan niet meer stuk.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (6.91km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (6.91km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

Recreatieterrein Zwarte Dennen

punthorst, Overijssel (6.99km)  -  Midden in de bossen van de boswachterij Staphorst ligt het heerlijke recreatieterrein Zwarte Dennen. Hier vind je fijne zandstrandjes en ligweides om te relaxen op zomerse dagen.

Museum Staphorst

staphorst, Overijssel (7.03km)  -  In Museum Staphorst ontdek je alles over deze bijzondere plaats. Met traditionele kunst en een oude boerderij als locatie komt het mysterieuze Staphorst tot leven.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (8.94km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Infinity