Uitstapjes vlakbij Stedelijk Museum Zutphen

Museum Henriette Polak

zutphen, Gelderland  -  Museum Henriette Polak heeft met dit museum een unieke plek ingericht voor modern-klassieke schilderkunst en beeldhouwkunst. Er is werk te zien van onder meer Charlotte van Pallandt en Arie Schippers.

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (0.15km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

Luxor Filmtheater Zutphen

zutphen, Gelderland (0.16km)  -  Filmtheater Luxor in Zutphen wil het culturele leven in Zutphen in stand houden. Ze bieden films en theater en balanceren op het snijvlak van vermaak en kunst.

Wijnhuistoren

zutphen, Gelderland (0.17km)  -  Trouw houdt de Wijnhuistoren in Zutphen de wacht over de stad, al honderden jaren! Beklim deze indrukwekkende toren en geniet van het uitzicht over de stad en de omgeving.

Broederenkerk

zutphen, Gelderland (0.3km)  -  De 14e-eeuwse Broederenkerk is een prachtig bewaarde kloosterkerk, waar je nu tussen de boeken kunt neuzen van de openbare bibliotheek. Misschien wel de mooiste bieb van het land?

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (0.8km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

Bioscoop Cinemajestic

zutphen, Gelderland (0.89km)  -  Een avondje film is bij Cinemajestic in Zutphen een hele belevenis! Duik in een film met je 3D-bril en het geluid komt van alle kanten op je af!

Paintballworld

wehl, Gelderland (0.95km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

Kinderboerderij De Schouw

zutphen, Gelderland (1.23km)  -  Kom naar Kinderboerderij De Schouw en maak kennis met alle grote en kleine dieren. Bezoek het schaapsscheerdersfeest en zie hoe schapen geschoren worden of vier je kinderfeestje op de boerderij!

Erve Eme

zutphen, Gelderland (1.59km)  -  Kom langs op het middeleeuwse erf van Erve Eme en zie én beleef hoe mensen leefden rond 400-900 na Christus. Beleef de Vroege Middeleeuwen.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (1.82km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Zwembad IJsselslag

zutphen, Gelderland (1.88km)  -  Lekker actief bezig zijn in het water: dat kan in het nieuwe en duurzame zwembad IJsselslag in Zutphen. Kom recreatief zwemmen of doe mee met een leuke aquasport!

Landgoed Het Haveke

eefde, Gelderland (3.76km)  -  Landgoed het Haveke is een prachtig herenhuis omringd door een prachtig park in Engelse landschapsstijl. Kom langs voor een overnachting of wandeling.

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (5.11km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (5.54km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (5.67km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stedelijk Museum Zutphen