1

Uitstapjes vlakbij Stedelijk Museum Zutphen

Museum Henriette Polak

zutphen, Gelderland  -  Museum Henriette Polak heeft met dit museum een unieke plek ingericht voor modern-klassieke schilderkunst en beeldhouwkunst. Er is werk te zien van onder meer Charlotte van Pallandt en Arie Schippers.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Librije in de Sint Walburgiskerk

zutphen, Gelderland (0.12km)  -  Een beetje boekenliefhebber komt naar De Librije in de Sint Walburgiskerk in Zutphen. Snuif de geur van cultuur en oude boeken!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (0.15km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museumwinkel Het Snoepje

zutphen, Gelderland (0.15km)  -  Wat een snoepje! Museumwinkel Het Snoepje is het zoetste winkeltje van Zutphen. Hier vind je wel 300 verschillende soorten snoep: van nostalgische lekkernijen tot buitenlands snoep in mooie verpakkingen.

's maandags gesloten 

Luxor Filmtheater Zutphen

zutphen, Gelderland (0.16km)  -  Filmtheater Luxor in Zutphen wil het culturele leven in Zutphen in stand houden. Ze bieden films en theater en balanceren op het snijvlak van vermaak en kunst.

elke dag geopend 

Wijnhuistoren

zutphen, Gelderland (0.17km)  -  Trouw houdt de Wijnhuistoren in Zutphen de wacht over de stad, al honderden jaren! Beklim deze indrukwekkende toren en geniet van het uitzicht over de stad en de omgeving.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Workshop bonbons maken - Bonbonatelier Janson

zutphen, Gelderland (0.22km)  -  Chocoholics likken hun vingers af tijdens een workshop bonbons maken bij Bonbonatelier Janson. Aan het eind van deze lekkere workshop heb je twee dozen bonbons voor thuis!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Koffie en Thee De Pelikaan

zutphen, Gelderland (0.24km)  -  In de Zutphense koffie- en theehandel De Pelikaan hangt een nostalgisch gezellige sfeer en de heerlijke geur van versgebrande koffie!

's zondags gesloten 

Broederenkerk

zutphen, Gelderland (0.3km)  -  De 14e-eeuwse Broederenkerk is een prachtig bewaarde kloosterkerk, waar je nu tussen de boeken kunt neuzen van de openbare bibliotheek. Misschien wel de mooiste bieb van het land?

's zondags gesloten 

SuperSnack Zutphen en kanoverhuur

zutphen, Gelderland (0.36km)  -  Kom genieten van een heerlijk dagje varen op de rivier De Berkel! SuperSnack in Zutphen verhuurt ook kajaks en kano's.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 30 september, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Fluisterboot Zutphen

zutphen, Gelderland (0.4km)  -  De schipper van Fluisterboot Zutphen voert gasten mee door de grachten van Zutphen en de mooiste plekjes van de rivier de Berkel. Muisstil, zonder het gebrom van een motor!

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober 

Kings & Queens - City Quest

zutphen, Gelderland (0.58km)  -  Ga op een spannende missie door de stad en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten als team. Breng de omgeving tot leven d.m.v. augmented reality!

elke dag geopend 

SUP@Zutphen

zutphen, Gelderland (0.8km)  -  Peddel je een weg door Zutphen op een supboard van SUP@ZUTPHEN! Stap op en sup samen met een groep of alleen door de stad of maak een mooie tocht over de prachtige rivier de Berkel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 15 29 05 72 

Museum Boer Kip

zutphen, Gelderland (0.8km)  -  In Museum Boer KIP bekijk je de boerderij van schilder Herman Kip. Hier is alles nog net zoals in de negentiende eeuw!

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 25 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Bioscoop Cinemajestic

zutphen, Gelderland (0.89km)  -  Een avondje film is bij Cinemajestic in Zutphen een hele belevenis! Duik in een film met je 3D-bril en het geluid komt van alle kanten op je af!

elke dag geopend 

Speelparadijs Ballorig Zutphen

zutphen, Gelderland (0.89km)  -  Jump in de ballenbak, spring op de trampoline en klim zo hoog als je durft. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.

elke dag geopend 

Paintballworld

wehl, Gelderland (0.95km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theater en congrescentrum Hanzehof Zutphen

zutphen, Gelderland (1.03km)  -  De Hanzehof is een eigentijdse culturele plek die een belangrijke rol vervult voor de inwoners van Zutphen en de regio.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag en zaterdag 

Kinderboerderij De Schouw

zutphen, Gelderland (1.23km)  -  Kom naar Kinderboerderij De Schouw, bezoek het schaapsscheerdersfeest of vier je kinderfeestje op de boerderij!

elke dag geopend 

Erve Eme

zutphen, Gelderland (1.59km)  -  Kom langs op het middeleeuwse erf van Erve Eme en zie én beleef hoe mensen leefden rond 400-900 na Christus. Beleef de Vroege Middeleeuwen.

vandaag nog gesloten, geopend 17 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stedelijk Museum Zutphen