Plopsa Indoor Coevorden

dalen, Drenthe (0.5km)  -  Piet Piraat, Kabouter Plop, alle vriendjes van Studio 100 spelen de hoofdrol in Plopsa Indoor Coevorden. Zweef mee in de K3 Slingermolen! Het park is leuk voor het hele gezin, vooral geschikt voor kleine kinderen.

Racket & Bowlingcentrum Coevorden

coevorden, Drenthe (2.4km)  -  Bij Racket en Bowlingcentrum Coevorden kun je kiezen uit diverse balsporten. Vier indoor tennisbanen, twee squashbanen en zes professionele bowlingbanen; van rustige tot intensieve inspanning.

Stedelijk Museum Coevorden

coevorden, Drenthe (2.61km)  -  De Drentse vestingstad Coevorden staat nog overeind, maar dat had ook anders kunnen zijn. Bekijk de spannende geschiedenis in Stedelijk Museum Coevorden.

H Design Hotel Kasteel Coevorden

coevorden, Drenthe (2.61km)  -  Het karakteristieke Kasteel Coevorden is naast een toprestaurant ook een luxe hotel. En wat is er romantischer dan trouwen op een kasteel? H Design Hotel Kasteel Coevorden is een luxe mix van klassiek en modern.

Boerderijuitje in Drenthe

holsloot, Drenthe (5.4km)  -  Boerderijplezier in Drenthe! Speel een potje boerengolf, doe een spoedcursus Boer of Boerin of word atleet tijdens de boerenlympics.

Thermen & Beautycentrum Anholts

schoonebeek, Drenthe (5.91km)  -  Kom volledig tot rust in Thermen & Beautycentrum Anholts in het Drentse Schoonebeek. Geniet van een professionele Shiatsu-massage en proef een heerlijk gerecht in het restaurant.

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (6.86km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Spabron Hesselerbrug

oosterhesselen, Drenthe (7.77km)  -  Ook zo toe aan een dagje of zelfs een paar dagen complete ontspanning? Kom tot rust in de sauna van Spabron Hesselerbrug en geniet van een ontspannende massage of een beautybehandeling.

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (8.39km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Watersport op het strand van Drenthe

erm, Drenthe (8.39km)  -  Op het mooiste strand van Drenthe vind je volop gezelligheid en de leukste activiteiten voor jong en oud. Kom naar het Ermerstrand om te leren wakeboarden of om lekker te spelen in het water.

Bosbad Zwinderen

zwinderen, Drenthe (9.12km)  -  Leef je uit op het pannavoetbalveld of glij van de glijbaan zo het water in! Bosbad Zwinderen is op warme dagen een heerlijk dagje weg voor het hele gezin!

Griendtsveenpark

schoonebeek, Drenthe (10.06km)  -  Schapen, herten, lama's en ganzen: aai ze allemaal tijdens een rustgevende wandeling in het Griendtsveenpark in Drenthe.

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (11.46km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (12.41km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Center Parcs De Huttenheugte