Uitstapjes vlakbij Center Parcs De Huttenheugte

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (6.86km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Spabron Hesselerbrug

oosterhesselen, Drenthe (7.77km)  -  Ook zo toe aan een dagje of zelfs een paar dagen complete ontspanning? Kom tot rust in de sauna van Spabron Hesselerbrug en geniet van een ontspannende massage of een beautybehandeling.

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (8.39km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Bosbad Zwinderen

zwinderen, Drenthe (9.12km)  -  Leef je uit op het pannavoetbalveld of glij van de glijbaan zo het water in! Bosbad Zwinderen is op warme dagen een heerlijk dagje weg voor het hele gezin!

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (11.46km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (12.41km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Center Parcs De Huttenheugte