Uitstapjes vlakbij Museum 't Vlasschuurken

Watertoren Axel

axel, Zeeland (4.87km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

-in the spotlights-

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (5.11km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Reynaertland

hulst, Zeeland (7.9km)  -  Een mooie binnenspeeltuin en een buitenzwembad omgeven door een middeleeuws dorpje: dat is Reynaertland. Kom hier zwemmen en spelen met de kids!

Infopunt Hulst

hulst, Zeeland (8.29km)  -  Hulst en omgeving ontdekken? Begin dan bij Infopunt Hulst voor informatie over de streek en mooie wandel- en fietsroutes. Kids mee? Dan zijn de Pagadder- en Reynaertroute aanraders.

's Landshuis

hulst, Zeeland (8.29km)  -  's Landshuis is een huis in Hulst waarvan uit vroeger de omgeving werd geregeerd. Bekijk hier een eeuwenoude gevangenis en maquette van Hulst!

Museum Hulst

hulst, Zeeland (8.31km)  -  Ontdek de Zeeuwse Ziel in Museum Hulst, het streekmuseum van Hulst. De historische voorwerpen laten zien hoe de Zeeuwen vroeger leefden en werkten.

-in the spotlights-

Clingse bossen

clinge, Zeeland (9.33km)  -  Vlak bij Hulst vind je een voor Zeeuws-Vlaanderen uniek gebied: de Clingse Bossen. Wandel in alle rust tussen de bomen en spot vogels vanuit de boshut.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum 't Vlasschuurken