1

Uitstapjes vlakbij Pasta e Basta

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.46km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Foam Fotografiemuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Foam is een museum met internationaal allure. Fotografie komt hier in al haar facetten aan bod, van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. De tentoonstellingen wisselen regelmatig, dus je ziet steeds iets nieuws.

Museum Van Loon

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Aan de prachtige Amsterdamse Keizersgracht staat het woonhuis van de regentenfamilie Van Loon. Neem een kijkje en vergaap je aan het chique interieur!

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

Het Muizenhuis Mini Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Neem een kijkje in de piepkleine wereld van Het Muizenhuis. In Mini Museum Het Muizenhuis in Amsterdam vind je de originele decors van de kinderboeken en leer je hoe je thuis je eigen Muizenhuis kan bouwen. Een feest voor jong en oud!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pasta e Basta