Uitstapjes vlakbij Savarin

Familiepark Drievliet

den haag, Zuid-Holland (0.46km)  -  Drievliet is een familiepark met milde en extremere attracties voor jong en oud. Trotseer bijvoorbeeld de thrill ride Formule X, waterattractie Jungle River en de western achtbaan de Kopermijn! Durf jij het aan?

Zwembad De Put

rijswijk, Zuid-Holland (2.2km)  -  Bij zwembad De Put komt het water niet uit de kraan, maar uit de natuur. Natuurbad De Put heeft verschillende baden en heerlijke ligweides.

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (2.31km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

Amaze Escape Events

den haag, Zuid-Holland (2.32km)  -  Welke van de vier spannende themakamers van Amaze Escape probeer jij? Hoe goed is jullie teamwork en hoe goed kun je tegen stress? Test het uit in deze escaperoom!

Laaktheater

den haag, Zuid-Holland (2.73km)  -  In Laaktheater ontmoeten alle bewoners van Laak elkaar op het gebied van cultuur. Het resultaat: prachtige voorstellingen voor volwassenen, jongeren en kinderen.

ADO Den Haag Museum

den haag, Zuid-Holland (2.76km)  -  Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek in het ADO Den Haag Museum ook wat de voetbalclub door de jaren heen in de regio heeft betekend.

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (3.11km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

Haags Openbaar Vervoer Museum

den haag, Zuid-Holland (3.21km)  -  Hoe reisden mensen vroeger naar hun werk? Het Haags Openbaar Vervoer Museum zet de geschiedenis van het openbaar vervoer op een rijtje. Je kunt zelfs meerijden in een historische tram; de Tourist Tram.

De Kookfabriek Den Haag

den haag, Zuid-Holland (3.46km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek in Den Haag en maak je eigen drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na je kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

Watertoren Delft

delft, Zuid-Holland (3.51km)  -  Een plaatje aan de rand van het centrum van Delft: de watertoren met zijn prachtige siermetselwerk, kleine raampjes en kantelen aan de bovenkant. Boek een rondleiding of huur er een ruimte voor je bijeenkomst.

Gasterij 't Karrewiel

delft, Zuid-Holland (3.56km)  -  Trommel al je vrienden bij elkaar en ga een potje gezellig bowlen! Zin in iets lekkers? Combineer het bowlen dan met lekker grillen of een à la carte diner in de bijbehorende bistro.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Savarin