Uitstapjes vlakbij Party- en Bowlingcentrum en...

BurgGolf Wijchen

wijchen, Gelderland (1.4km)  -  BurgGolf in Wijchen heeft veel verschillende faciliteiten. Sla een balletje op een van de vele banen of speel een spelletje FootGolf!

elke dag geopend 

Speeltuin De Blije Dries

wijchen, Gelderland (1.61km)  -  Buitenspeeltuin De Blije Dries beschikt over allerlei speeltoestellen. Er is onder andere een buitenzwembad, een kabelbaan en een midgetgolfbaan.

's maandags gesloten 

Recreatiegebied Berendonck

wijchen, Gelderland (1.82km)  -  Recreatiegebied Berendonck heeft een mooie plas waar bezoekers ontspannen kunnen zwemmen, wandelen, vissen, golfen, paardrijden of duiken.

elke dag geopend 

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (1.92km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

elke dag geopend 

Monkey Town Wijchen

wijchen, Gelderland (2.16km)  -  Klimmen en klauteren als een echte aap doe je in Monkey Town Wijchen. Genieten geblazen voor kinderen tot en met veertien jaar.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Meerval

wijchen, Gelderland (2.29km)  -  Beleef een heerlijk dagje weg en neem een duik in Subtropisch zwemparadijs De Meerval in Wijchen.

elke dag geopend 

Wandelroute Vennen

nijmegen, Gelderland (2.41km)  -  Ontdek het heuvelige natuurgebied Rijk van Nijmegen, tussen Nijmegen en de Duitse grens. Wandel langs vennetjes en akkertjes en door bos.

elke dag geopend 

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (2.77km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Restaurant St. Walrick

overasselt, Gelderland (2.81km)  -  Vlakbij het natuurreservaat De Overasseltste en Hatertse Vennen ligt dit gezellige restaurant waar je zowel à la carte als pannenkoeken kunt eten. Heerlijk na afloop van een wandeling door de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (3.1km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules of maak een ritje met de huifkar.

vandaag nog gesloten, geopend 4 april t/m 30 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

RG Wijchen - massage en therapie

wijchen, Gelderland (3.16km)  -  Geniet bij RG Wijchen van massages en laat de stress en spanning van alledag uit uw lichaam masseren. De vele massages zijn een weldaad voor lichaam en geest!

geopend op afspraak of bel +31 (0)24 78 51 516 

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.19km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

elke dag geopend 

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (3.36km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

elke dag geopend 

Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (4.02km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Agrarisch Museum De Lage Hof

overasselt, Gelderland (4.02km)  -  De tentoonstelling van oude landbouw werktuigen in Agrarisch Museum De Lage Hof, vroeger De Garstkamp, in Overasselt is voor oudere mensen een feest van herkenning en voor jonge mensen een grote ontdekking!

's maandags gesloten 

Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden

malden, Gelderland (4.33km)  -  Wie een bezoek brengt aan Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden hoeft zich niet te vervelen. Bezoek de uitkijktoren.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (4.57km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen en konijnen. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

elke dag geopend 

Sportproductions - Sportieve kinderfeestjes op locatie

nijmegen, Gelderland (4.64km)  -  Zelf even ideeënloos voor het kinderfeestje van de jarige job of jet? Bij Sportproductions organiseren ze sportieve kinderfeestjes, gewoon bij jou in de buurt. Van voetbalfeestje tot 3D twister.

's zondags gesloten 

Stadsmuseum Grave

grave, Noord-Brabant (4.77km)  -  Ontdek alles over de vestingstad Grave in het Stadsmuseum Grave.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Ruimtevaart- en sterrenkundecentrum Saturnus

nijmegen, Gelderland (5.03km)  -  Al eens een blik in de ruimte geworpen? Kijk door de telescoop van Ruimtevaart- en sterrenkundecentrum Saturnus en verwonder je over het enorme heelal!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Party- en Bowlingcentrum en Manege St. Frans