1

Uitstapjes vlakbij FutureLand

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (6.99km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (7.79km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (8.17km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (9.46km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Zeeweg Pottenbakkers

rockanje, Zuid-Holland (10.12km)  -  Bij Pottenbakkerij Zeeweg vindt u het keramiekatelier en de kunstgalerie van Hennie Waalwijk en Ruud Bergkotte. Bezoek deze heerlijke culturele broedplaats in Rockanje.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van FutureLand