1

Uitstapjes vlakbij Appartementen Bosch en Zee

Zwemparadijs Calluna

de koog, Noord-Holland (0.39km)  -  Kom zwemmen in Zwemparadijs Calluna! Ga van de 85 meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.

Zandbank - Actief op Texel

de koog, Noord-Holland (0.62km)  -  Heerlijk sportief bezig zijn op Texel. Blokarten, mountainbiken, bootcampen. Het kan allemaal op de stranden en in de bossen van het Waddeneiland!

Café De Jutter

de koog, Noord-Holland (0.74km)  -  Na een rondje fietsen aanschuiven voor een kop koffie of 's avonds gezellig naar de kroeg: bij het knusse Café De Jutter op Texel kan het allebei.

Maritiem- en Juttersmuseum Flora

de koog, Noord-Holland (2.29km)  -  Luister naar spannende juttersverhalen, bekijk de vreemdste voorwerpen en ontdek alles over jutters op Texel in het Maritiem- en Juttersmuseum Flora.

Nationaal Park Duinen van Texel

de koog, Noord-Holland (2.46km)  -  Natuur, duinen en zee in overvloed. Dat is Nationaal Park Duinen van Texel. Ga wandelen, fietsen of paardrijden en geniet van een heerlijk dagje in de natuur!

Zeehonden kijken bij Ecomare

de koog, Noord-Holland (2.46km)  -  Stap de wereld van de Waddenzee binnen. Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondencrèche, een vogelopvang en een duinpark tegelijkertijd! Kom naar dit educatieve centrum en ontmoet alle bewoners van de Wadden op Texel.

Surfschool Texel Paal 17

de koog, Noord-Holland (2.64km)  -  Kom surfen op de stranden van Texel. Surfschool Texel is een surfschool en verhuurt daarnaast ook losse surfboards, kiteboards en organiseert surfcamps.

Circuitpark Karting Texel

den burg, Noord-Holland (4.12km)  -  Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt. Dat is karten op Circuitpark Karting Texel!

Museum Waelstee

de waal, Noord-Holland (4.17km)  -  Nieuwsgierig naar hoe het vroeger was om op een Waddeneiland te leven? Je ontdekt het in Museum Waelstee, in een authentieke stolpboerderij op Texel waar allerlei oude ambachten te zien zijn.

Oudheidkamer Texel

den burg, Noord-Holland (4.6km)  -  In een van de oudste huizen van Texel, in het centrum van Den Burg, ligt een prachtige parel van een museum verscholen. Hier vindt je de Texelse Oudheidkamer, uit de tijd van oma's oma. De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het...

Luchtvaartmuseum en Oorlogsmuseum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland (4.67km)  -  Bezoek het Luchtvaartmuseum Texel en ontdek het verhaal over de luchtoorlog in de Tweede Wereldoorlog en de Georgische Opstand. Onbekende geschiedenis gaat hier voor je leven!

Paracentrum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland (4.7km)  -  Vanaf minimaal drie kilometer hoogte uit het vliegtuig stappen en parachute springen of toch liever een gewone rondvlucht? Bij Paracentrum Texel kan het allebei.

Uitkijktoren Fonteinsnol

den burg, Noord-Holland (4.93km)  -  Geniet van het het prachtige Waddeneiland en ontdek de mooiste uitzichten op Texel. Beklim uitkijktoren Fonteinsnol in Den Burg boven op een duin!

WaouW Outdoor Escape Games

den burg, Noord-Holland (5.16km)  -  Met WaouW Outdoor Escape Games ontdek je het prachtige Texel! Ga op pad met spannende avonturenspellen die je buiten zelfstandig speelt met je vrienden of familieleden.

Slapen in een luxe Airstream-caravan

reutum, Overijssel (5.41km)  -  In het Twentse Reutum schitteren de grote Airstreams in het zonnetje. Deze zilverkleurige, futuristische caravans komen van ver: het ontwerp is van designer Christopher Deam uit San Francisco. Te huur als originele slaapplek!

Openluchtzwembad Molenkoog

den burg, Noord-Holland (5.47km)  -  Het zoute water van de Waddenzee even zat? Neem dan voor de afwisseling eens een frisse duik in het gezellige openluchtzwembad Molenkoog op Texel!

Texel Zoo

oosterend, Noord-Holland (5.83km)  -  Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Texel Zoo biedt naast reptielen en zoogdieren deze geweldige combinatie van flora en fauna.

Schapenboerderij Texel

texel, Noord-Holland (6.07km)  -  Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

Texelse Bierbrouwerij

oudeschild, Noord-Holland (6.67km)  -  De Texelse Bierbrouwerij is één en al sfeer. Volg een rondleiding en ontdek hoe het Texelse speciaalbier gebrouwen wordt. En natuurlijk hoe het smaakt.

Georgische Begraafplaats Texel

oudeschild, Noord-Holland (6.74km)  -  De Georgische begraafplaats Loladse in Oudeschild (gemeente Texel) herinnert aan de opstand van de Georgiërs aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

Kaasboerderij Wezenspyk

den burg, Noord-Holland (6.85km)  -  Neem een kijkje in de kaasopslag en leer alles over kaas en hoe het gemaakt wordt bij Kaasboerderij Wezenspyk op Texel.

De Zelfpluktuin

oudeschild, Noord-Holland (6.85km)  -  Oogst zelf het lekkerste fruit bij De Zelfpluktuin aan de rand van natuurgebied De Hogeberg op Texel. En kom je erachter wat er komt kijken bij het telen van fruit! Naast een pluktuin vind je hier ook een kabouterpad, een theetuin en een plantenkas.

Landgoed De Bonte Belevenis

den hoorn, Noord-Holland (7.3km)  -  Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

Theater & Restaurant De Toegift

den hoorn, Noord-Holland (7.82km)  -  Een bijzondere dinershow is te beleven bij Theater & Restaurant De Toegift. Tussen de gangen van het diner door genieten de bezoekers van een wervelende theatershow.

Natuurgebied Dijkmanshuizen

oudeschild, Noord-Holland (7.83km)  -  Natuurgebied Duikmanshuizen is een prachtig natuurgebied op Texel waar verschillende vogels en bedreigde plantensoorten ongestoord kunnen groeien.

Groepsaccommodatie De Stolp

den hoorn, Noord-Holland (7.85km)  -  Groepsaccommodatie De Stolp op Texel trekt voornamelijk basisscholen en families met kinderen. De locatie ligt vlak bij het strand, het bos en natuurgebieden.

Compleet dagje Texel voor gezin en familie

oudeschild, Noord-Holland (7.87km)  -  Een dagje naar Texel is een dagje vakantie. Geniet zonder zorgen van een ritje over Texel, ga bij EcoMare langs en verken het Texelse landschap. Texeltours haalt je op en brengt je weer thuis! Of maak een rondrit tijdens je vakantie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Appartementen Bosch en Zee