Uitstapjes vlakbij Park Natuur en Cultuur

Modemuseum Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie (3.36km)  -  Gek op mode, cultuur en geschiedenis? Op naar Modemuseum Hasselt! Door tentoonstellingen en activiteiten wordt de geschiedenis van de westerse mode verteld.

's maandags gesloten 

Jenevermuseum

hasselt, België (3.5km)  -  Jenever is niet aan iedereen besteed, maar de geschiedenis ervan wel! Ontdek alles over deze boeiende drank in het Jenevermuseum in België.

's maandags gesloten 

Het Stadsmus

hasselt, België (3.53km)  -  Leer Hasselt pas echt goed kennen in Het Stadsmus. Dit museum vertelt over de inwoners en de historie van het Vlaamse stadje.

's maandags gesloten 

Rederij Limburgia

hasselt, België (4.26km)  -  Rederij Limburgia verzorgt gezellige mini-cruises. Ook kun je het schip Limburgia afhuren voor een feest of privérondvaart.

elke dag geopend 

Japanse Tuin Hasselt

hasselt, België (4.67km)  -  Een stukje Japan in het Belgische Limburg. Waan je in Japan in deze zeventiende eeuwse theetuin: de ideale locatie voor een High Tea.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Plopsa Indoor Hasselt

hasselt, Limburg-Belgie (5km)  -  Kabouter Plop en zijn vrienden ontmoeten? Kom naar Plopsa Indoor in Hasselt!

elke dag geopend 

Jumpsquare Hasselt

hasselt, Limburg (5.03km)  -  Kom springen bij indoor trampolinepark Jumpsquare in Hasselt en jump op alle attracties. Ga de strijd aan op de Battle Beam en versla je tegenstander door je evenwicht te behouden.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Park Natuur en Cultuur