Uitstapjes vlakbij Fondation Folon

Wellington Museum

waterloo, Waals-Brabant (6.34km)  -  Bij het horen van de plaats Waterloo denkt menigeen direct aan 'de slag'. In het Wellington Museum ontdekt de bezoeker wat daar precies gebeurde!

Arboretum Tervuren

tervuren, Belgie (7.74km)  -  Het Arboretum is een plek waar heerlijk kan worden gewandeld. Met meer dan vierhonderd boomsoorten is dit een plezante daguitstap voor de natuurliefhebber.

Aqualibi Waterpark

waver, Belgie (7.89km)  -  Aqualibi is een tropisch waterpretpark, gelegen naast Walibi. Roetsj van de spannende glijbanen en kom daarna tot rust in de verschillende bubbelbaden.

Walibi België

waver, Belgie (8.29km)  -  Beleef met vrienden en familie de mooiste avonturen in Walibi België. Het pretpark is verdeeld in themagebieden met heel veel spectaculaire attracties en alle leeftijden is gedacht!

Musée Hergé

ottignies-louvain-la-neuve, Waals-Brabant (11.16km)  -  Een museum dat helemaal gewijd is aan het briljante werk van de kunstenaar Hergé. Hergé is bekend als striptekenaar van Kuifje, maar hij was ook illustrator, letterontwerper, publicist, karikaturist en verteller.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fondation Folon