Uitstapjes vlakbij De Vordense Pan

Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (0.85km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (2.66km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (3.73km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (4.64km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (5.77km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Achterhoeks planetarium

toldijk, Gelderland (7.19km)  -  Amateurastronoom Henk Olthof werkte 35 jaar lang gepassioneerd aan astronomische bouwwerken om de loop van de sterren en planeten voor iedereen begrijpelijk te maken. In het Achterhoeks planetarium is zijn levenswerk te bewonderen. Ontdek in...

Eend huren bij Duckstoer

toldijk, Gelderland (7.25km)  -  Schommelen in een echte 2CV? Wie wil dit stukje nostalgie nu niet nog een keer beleven? Duckstoer verhuurt authentieke 'eendjes' in leuke kleuren. Boek een fijne rit door de Achterhoek.

Zwembad IJsselslag

zutphen, Gelderland (7.82km)  -  Lekker actief bezig zijn in het water: dat kan in het nieuwe en duurzame zwembad IJsselslag in Zutphen. Kom recreatief zwemmen of doe mee met een leuke aquasport!

Erve Eme

zutphen, Gelderland (8.14km)  -  Kom langs op het middeleeuwse erf van Erve Eme en zie én beleef hoe mensen leefden rond 400-900 na Christus. Beleef de Vroege Middeleeuwen.

De Overtuin

warnsveld, Gelderland (8.34km)  -  Bekijk de mooiste kunstwerken in de galerie, de meest bijzondere bomen in de tuin en neem een kijkje bij de oude boerderij. Alles in Engelse landschapsstijl!

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (8.35km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Paintballworld

wehl, Gelderland (8.72km)  -  Niet schrikken, het zijn maar paintballs! Bij Paintballworld speel je met onbeperkte munitie in een nagebouwd dorp. Ga paintballen, lasergamen of airsoft in Wehl.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Vordense Pan