Uitstapjes vlakbij Wijngaard Kranenburg

Zwembad In de Dennen

vorden, Gelderland (1.09km)  -  Zoef van de grote rode glijbaan en geniet van de prachtige natuur van Gelderland. Zwembad In de Dennen is een heerlijk uitje voor zomerse dagen.

Pinetum De Belten

vorden, Gelderland (2.19km)  -  Pinetum de Belten is de plek waar duizend verschillende soorten coniferen bij elkaar zijn gebracht. Ontdek deze indrukwekkende verzameling tijdens een mooie wandeling.

Ontdek Kasteel Vorden

vorden, Gelderland (2.43km)  -  Als eregast in een kasteel, dat kan in Vorden! Alle vertrekken van Kasteel Vorden zijn ingericht met antieke schilderijen, porselein en meubilair. Eet en slaap hier in koninklijke sferen.

Tuinen van de Wiersse

vorden, Gelderland (3.77km)  -  Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

Landgoed Hackfort

vorden, Gelderland (5.06km)  -  Bezoek Landgoed Hackfort met zijn watermolen, imposante eikenlanen, bolle akkers, kronkelende zandweggetjes en historische kasteelmoestuin. Hier worden groenten, fruit en bloemen geteeld zoals van oudsher in kasteeltuinen gebeurde.

Groepshotel De Tienhoeve

hengelo, Gelderland (5.11km)  -  In Groepshotel De Tienhoeve in het Gelderse Hengelo komen groepen beslist tot rust. De omgeving kenmerkt zich door een coulisselandschap met veel bos.

Landgoed De Velhorst

lochem, Gelderland (6.11km)  -  Geniet van een prachtige tuinhistorie bij Landgoed De Velhorst. Bewonder idyllische boerderijen, houtwallen, boomgaarden en prachtige bloemen.

Camping 't Boshuis

vierakker, Gelderland (6.14km)  -  In de rustieke omgeving van Vierakker is het boerenbedje gespreid voor iedereen die zoekt naar het boerenleven. Overnacht bij de boerderij, pluk zelf fruit en wandel met een ezel.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (6.27km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Zwembad De Berkel

almen, Gelderland (6.63km)  -  Geniet van het verkoelende water in zwembad De Berkel of ontdek de mooie omgeving van Almen en huur een kano of waterfiets.

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (8.03km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Haarbroekse Vijvertuin

harfsen, Gelderland (8.71km)  -  Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wijngaard Kranenburg