Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Cnossen...

-in the spotlights-

Kerk Midwolde

midwolde, Groningen (2.1km)  -  De Adelskerk in Midwolde heeft adelijke allure. In de cryptes van de kerk liggen adellijke families begraven. Ook staat in de kerk een indrukwekkend marmeren grafmonument.

-in the spotlights-

Het Joodse Schooltje

leek, Groningen (2.74km)  -  In Het Joodse Schooltje kregen Joodse kinderen les. In 1996 is het gebouw gerestaureerd als museum ter nagedachtenis aan de Joodse inwoners van Leek.

Snow&Co

roden, Drenthe (3.85km)  -  Leer zeven keer sneller de ski- en snowboardtechniek dan in de sneeuw op de indoorskibaan Snow&Co. Onder individuele begeleiding is iedereen al snel een professional!

Sportcentrum Leek

leek, Groningen (4.35km)  -  Sportcentrum Leek biedt diverse sportfaciliteiten onder één dak. Kom bowlen of speel een potje beachvolleybal. Fitnessruimten, een turnhal en vier multifunctionele sporthallen: genoeg voor urenlang sportplezier!

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (4.72km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.

SpaWell

peize, Drenthe (5.38km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (5.49km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

Museumhuis Kunstpaviljoen

nieuw-roden, Drenthe (5.56km)  -  Leven tussen kunst. Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper leven in een museumhuis. Hoe dat er uitziet? Bezoek het Kunstpaviljoen en ervaar het zelf!

Camping Dorado

roden, Drenthe (5.8km)  -  Een klein beetje Scandinaviëgevoel in Drenthe is te vinden op camping Dorado! Klein, maar natuurlijk, duurzaam en gastvrij!

Uitkijktoren De Onlanden

peize, Drenthe (6.89km)  -  Dichtbij de stad Groningen vind je het natuurgebied de Onlanden. Beklim de uitkijktoren en kijk uit over het landschap met water, moerasbos en wilde Exmoor pony's.

Openluchtzwembad Hoogkerk

groningen, Groningen (7.03km)  -  Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

Colosseum Skatepark & BMXpark

groningen, Groningen (8.15km)  -  Het was een sportcomplex van een school en nu is het Skatepark het Colosseum! Het indoor skatepark in Groningen biedt skaters en BMX'ers de ruimte om hun passie uit te oefenen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Cnossen Leekstermeer