Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Diana Heide

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

hooghalen, Drenthe (1.71km)  -  Vele joden werden vanuit Kamp Westerbork weggevoerd naar concentratiekampen. Het kamp houdt op een indringende wijze de herinnering levend.

elke dag geopend 

Landgoed Het Grote Zand

hooghalen, Drenthe (2.6km)  -  Oog in oog staan met een ree of Schotse Hooglander? Het kan in Drenthe. Geniet van de rust en de natuur tijdens een vakantie op Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen.

elke dag geopend 

Parapenten Noord Nederland

hooghalen, Drenthe (4.54km)  -  Van alle vliegsporten benadert het parapenten wel het meest het ideaal van het zelf vliegen. Heerlijk zweven in de lucht is ontspannen én uitdagend tegelijk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 13 18 25 65 

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (4.6km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

lang weekend (vr za zo) 

Hijkerveld - Diependal

hijken, Drenthe (4.63km)  -  Het Hijkerveld is één van de grootste heidevelden van de provincie Drenthe. Tegenwoordig vind je midden in het gebied onder andere de vogelkijkhut Diependal.

elke dag geopend 

Solex en Daf rijden bij Het Drents Kwartiertje

hooghalen, Drenthe (5.1km)  -  Gezelligheid kent geen tijd bij Het Drents Kwartiertje. Huur hier een solex of Daf met een leuk arrangement. Dat wordt zeker een geslaagd vrijgezellenfeest of familiedag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 510 66 141 

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (5.24km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

geopend, elke dag geopend 

Natuurkampeerterrein Laaghalerveld

hooghalen, Drenthe (5.24km)  -  Natuurkampeerterrein Laaghalerveld is een kleinschalige en duurzame natuurcamping waar gasten klimaatneutraal kunnen kamperen. Er wordt alleen met groene stroom gewerkt en bewust met het milieu omgegaan.

geopend, elke dag geopend 

TT Circuit Assen

assen, Drenthe (5.29km)  -  Kom kijken of zelf racen op het beroemde TT Circuit Assen. Hier worden jaarlijks verschillende motor- en autosportwedstrijden gereden.

elke dag geopend 

Camping Landgoed De Berenkuil

grolloo, Drenthe (5.34km)  -  Bij Landgoed De Berenkuil staat de natuur voorop. Hier zijn jeneverbessen, bos en heide te vinden én meer dan 23 speelplekken.

geopend, elke dag geopend 

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

zwiggelte, Drenthe (5.48km)  -  Het Hart van Drenthe is een ruim opgezet bungalowpark gelegen in Zwiggelte, vlakbij Westerbork. Een perfecte vakantieplek voor wandelaars en fietsers.

elke dag geopend 

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe (5.62km)  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

geopend, open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (6.28km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

elke dag geopend 

Joytime Vrijetijdsactiviteiten

grolloo, Drenthe (6.38km)  -  Klimmen, klauteren, vlotten bouwen en boogschieten: dat kan bij het Joytime Klimpark en het Outdoor Belevingspark in Grolloo. Leuk met vrienden, het gezin of collega's!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

All-in-hotel De Bonte Wever Assen

assen, Drenthe (6.42km)  -  Binnen de muren van De Bonte Wever in Assen wacht een aangename verrassing. Heerlijke hotelbedden, lekker eten en een subtropisch zwemparadijs. En dat allemaal onder één dak!

elke dag geopend 

Spetterend waterplezier bij zwemparadijs De Bonte Wever

assen, Drenthe (6.42km)  -  Zwemmen bij De Bonte Wever in Assen is meer dan baantjes trekken. Trotseer de golven in dit avontuurlijke subtropische zwemparadijs, roetsj van de glijbaan of kom tot rust in de sauna.

elke dag geopend 

Bowlen bij De Bonte Wever

assen, Drenthe (6.42km)  -  De Bonte Wever in Assen heeft veel leuks in huis, zoals een bowlingbaan! Op de hippe bowlingbanen schieten de ballen razendsnel voorbij. Een avondje bowlen is altijd leuk!

elke dag geopend 

Stadsboerderij Asserbos

assen, Drenthe (6.48km)  -  Kinderboerderij De Hofstede ligt in het Asserbos, aan de rand van het stadscentrum van Assen. Knuffel geiten en schapen op de knuffelweide of doe mee aan de kaboutertocht.

elke dag geopend 

Het Asserbos

assen, Drenthe (6.48km)  -  Een stukje natuur in de stad: het Asserbos ligt aan de rand van het centrum van Assen. Een mooi natuurgebied om te wandelen en met de kinderen te spelen.

elke dag geopend 

Duurzaamheidscentrum Assen

assen, Drenthe (6.51km)  -  Ontdek alles over duurzaamheid in het Duurzaamheidscentrum Assen. Bezoek de expo's, schuif aan in het restaurant en neem een kijkje in de mooie tuin. Je kunt hier ook meedoen aan leuke workshops en speurtochten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Diana Heide