Uitstapjes vlakbij Camping Torentjeshoek

Bosbad De Paasbergen

dwingeloo, Drenthe (0.45km)  -  In Nationaal Park Dwingelderveld ligt bosbad De Paasbergen. Neem een duik vanaf de springplank of geniet van de zon in de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 10 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (1.66km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin aan een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

elke dag geopend 

Fietsverhuur Reiber Rijwielen

dwingeloo, Drenthe (1.71km)  -  Huur een tandem of fiets bij Reiber Rijwielen en trek de natuur in. Of kies voor een actief groepsarrangement! Nationaal Park Dwingelderveld is om de hoek.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenrestaurant De Bospub

dwingeloo, Drenthe (1.84km)  -  Pannenkoekenrestaurant De Bospub is een sfeervolle, omgebouwde schuur vlak bij het Dwingelderveld. Hier worden de lekkerste pannenkoeken geserveerd. Dat wordt smullen!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Pottenbakkerij De Brinksteen

dwingeloo, Drenthe (1.85km)  -  De mooiste creaties van keramiek zijn te vinden bij Pottenbakkerij De Brinksteen in Dwingeloo.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Ontspannen voor twee bij Heleen's Wellness & Beauty

dieverbrug, Drenthe (3.09km)  -  Ontspan in de sauna, relax bij een gezichtsbehandeling en geniet van qualitytime samen: bij Heleen's Wellness & Beauty in Drenthe worden duo's in de watten gelegd!

elke dag geopend 

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (3.91km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

open op zondag 

Wandelen en fietsen in Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (4.23km)  -  Verken de natuurgebieden in Dwingeloo met de fiets of met de benenwagen. Een prachtige omgeving met een interessante geschiedenis.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum Dwingelderveld - Nationaal Park

ruinen, Drenthe (4.23km)  -  Het bezoekerscentrum Nationaal Park Dwingelderveld exposeert over de streek, de natuur en de rol van Natuurmonumenten. Binnen vind je een plattegrond van wol van Drentse heideschapen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

OERRR speelnatuur Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (4.23km)  -  OERRR speelnatuur Dwingelderveld is speelnatuur waar kinderen blij van worden, zoveel is er te doen! Zoals spelen met water en in een wilgentenen huttendorp.

's maandags gesloten 

Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld

ruinen, Drenthe (4.24km)  -  Bezoek Natuurmonument Dwingelderveld en beleef de speelnatuur van OERRR. Ontdek het wilgenhuttendorp, de waterplas met waterpomp en de klimbulten waar jij en je kinderen lekker kunnen genieten.

's maandags gesloten 

Slapen bij de boer - De Lange Weide

dwingeloo, Drenthe (4.66km)  -  Leer alles over het boerenleven in Drenthe. Overnacht op melkveehouderij de Lange Weide van Rik en Marian van den Brandhof. Een onvergetelijke ervaring.

vandaag nog gesloten, geopend 25 maart t/m 31 oktober 

Nostalgische Paardentram De Nije Brink

ansen, Drenthe (4.87km)  -  Op de paardentram bekijken bezoekers rustig het oude Drentse esdorpenlandschap. Combineer het met een stop voor spelletjes of andere leuke activiteiten.

elke dag geopend 

OERmuseum

diever, Drenthe (4.98km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 31 oktober, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (5.46km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

open op dinsdag, woensdag, donderdag 

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (5.53km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Torentjeshoek