Uitstapjes vlakbij Camping Torentjeshoek

Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

dwingeloo, Drenthe (1.66km)  -  Na een dagje rondstruinen in het Nationaal Park Dwingelderveld heb je wel zin in een lekkere hap. Daarvoor ben je aan het goede adres in de prachtige monumentale boerderij De Zaagkoele: schuif in deze pittoreske boerderij aan voor pannenkoeken en...

Schaapskooi Achter 't Zaand

dwingeloo, Drenthe (3.91km)  -  Begin je bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld bij Schaapskooi Achter 't Zaand. Zie de schaapskuddes komen of gaan en bezoek op zondagmiddag de schaapskooi. Er vertrekt ook een mooi familiepad vanaf deze idyllische plek.

OERmuseum

diever, Drenthe (4.98km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

Groepsuitjes in Drenthe - Taribush

dwingeloo, Drenthe (5.46km)  -  Ontdek de ongekende groepsmogelijkheden van Taribush Uitjes: doe een potje boerengolf, maak een excursie met de boswachter of speel 'Expeditie de Mol'. Taribush Uitjes biedt ook leuke workshops aan als koe schilderen of djembé.

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (5.53km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (7.33km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Hunebed bij Havelte

darp, Drenthe (9.51km)  -  Bij Havelte ligt een indrukwekkend hunebed. Het is het twee na grootste hunebed van Nederland en een topper in de hunnebedden bouwkunst.

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (9.87km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Torentjeshoek