Uitstapjes vlakbij Bungalowpark Sollasi

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

noordwijk, Zuid-Holland (1.1km)  -  Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek...

elke dag geopend 

Vergader- en congreslocatie aan het strand

noordwijk, Zuid-Holland (2.73km)  -  Tussen Noordwijk en Zandvoort, ligt de vergader- en evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt. De uitvalsbasis voor een geslaagd zakelijk evenement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 - 66 44 408 

Natuurspeeltuin Speelzandt

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (2.74km)  -  Kom spelen in het zand van Natuurspeeltuin Speelzandt.

elke dag geopend 

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (3.06km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

elke dag geopend 

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (3.15km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (3.24km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

gesloten, open van  23 maart t/m 14 mei, van 09:00 uur tot 19:30 uur 

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland (4.81km)  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

elke dag geopend 

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (4.84km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Have Fun Events: actieve indoor en outdoor

voorhout, Zuid-Holland (5.05km)  -  Scheur over het strand per blowkart of bedwing de branding per kajak. Have Fun Events biedt de leukste activiteiten voor elke feestelijke gelegenheid.

elke dag geopend 

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (5.11km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

gesloten, open van  25 maart t/m 14 mei, 09:45 uur 

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (5.62km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

's maandags gesloten 

Kasteel Ruïne van Teylingen

voorhout, Zuid-Holland (5.72km)  -  Ontdek de geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog in de ruïne van Teylingen. Vroeger was dit een prachtig slot. Nu staan alleen de muren nog overeind.

geopend, open op zondag en zaterdag 

Poppenkastspeler op locatie

lisse, Zuid-Holland (5.9km)  -  Wilt u een goed feestje geven, met een originele twist? Boek een poppenkast op locatie. Fritsie Duikelaar is van alle markten thuis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 50 02 92 

Typisch Hollands toeren langs de kust en door de polder

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (5.99km)  -  Met de GPS tours van Renzy toer je op je gemak door hartje Holland! Zoef in een elektrische Renault Twizy langs windmolens, bollenvelden en langs de kust.

geopend, elke dag geopend 

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (6.14km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

gesloten, open van  23 april t/m 11 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur 

Zwembad BinnenZee

noordwijk, Zuid-Holland (6.33km)  -  In Sportfondsenbad BinnenZee is het heerlijk zwemmen voor jong en oud. Sportieve zwemmers en groepen kinderen vermaken zich er prima.

elke dag geopend 

Museum Noordwijk

noordwijk, Zuid-Holland (6.45km)  -  Museum Noordwijk is een klein museum dat de geschiedenis van de streek laat zien, aan de hand van een collectie plateel van Porceleinfabriek de Kroon en werk van Noordwijkse kunstenaars.

elke dag geopend 

MoCA - Museum of Comic Art

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (6.46km)  -  In het kleinschalige MoCA - Museum of Comic Art, kom je erachter dat stripverhalen een ware kunstvorm zijn!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jumpin Noordwijk - indoor funpark

noordwijk, Zuid-Holland (6.49km)  -  Met een grote variatie aan gave activiteiten, wordt het lastig om uitgesprongen te zijn in Jumpin' Noordwijk!

elke dag geopend