1

Uitstapjes vlakbij Landgoed Ten Vorsel

Speelboerderij De Hooiberg

bladel, Noord-Brabant (0.44km)  -  Speelboerderij De Hooiberg heeft een speelhal met glijbanen en uitdagende klimtoestellen. Buiten spelen de kinderen met skelters en springen op de trampolines. Vaders en moeders kiezen ondertussen vast iets lekkers van de menukaart.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Recreatiepark De Achterste Hoef

bladel, Noord-Brabant (0.74km)  -  In het hart van de Brabantse Kempen ligt De Achterste Hoef, een vijfsterrencamping en recreatiepark voor het hele gezin. De camping is zeer luxe en in de omgeving is vooral veel natuurschoon.

geopend, elke dag geopend 

Speelbos 't Slingerpedje

bladel, Noord-Brabant (0.74km)  -  Slingeren aan het slingertouw, kliederen met de waterpomp of klimmen in de klimbomen. In Speelbos 't Slingerpedje is het genieten geblazen!

elke dag geopend 

Subtropisch Waterparadijs Landal Het Vennenbos

hapert, Noord-Brabant (2.04km)  -  Kom spetteren in het subtropisch waterparadijs Het Vennenbos. Roetsj van één van de spectaculaire glijbanen of maak een spannende tocht door de Lazy River!

elke dag geopend 

Landal Het Vennenbos

hapert, Noord-Brabant (2.04km)  -  De bosrijke omgeving van het Brabantse land is prachtig! Geniet ervan tijdens een verblijf op het luxe bungalowpark Landal Het Vennenbos. Duik in het subtropische zwemparadijs of speel met de kinderen in de overdekte speelhal.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren

reusel, Noord-Brabant (3.12km)  -  Beklim uitkijktoren De Nieuwe Brandtoren in Reusel en ontdek de bijzondere toren aan de rand van Nederland, omringd door een prachtig, bosachtig gebied.

elke dag geopend 

Recreatiepark TerSpegelt

eersel, Noord-Brabant (5.16km)  -  Recreatiepark Ter Spegelt is een vijfsterrenpark in Eersel. Gasten kunnen er zowel kamperen als een chalet huren. Voor kinderen zijn er veel activiteiten.

elke dag geopend 

Restaurant Promessa

eersel, Noord-Brabant (6.1km)  -  Restaurant Promessa is een modern en trendy restaurant in het centrum van Eersel. Eindig een dagje Brabant met een hapje bij dit restaurant.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kempenmuseum De Acht Zaligheden

eersel, Noord-Brabant (6.26km)  -  Ontdek alles over het leven van de Kempische mens in de periode 1850-1950 in museum De Acht Zaligheden.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer - De Brabantse Hei

hooge mierde, Noord-Brabant (7.33km)  -  Ervaar Brabantse gezelligheid tijdens je vakantie op boerderij De Brabantse Hei. Zet een stap dichter bij de natuur en wordt wakker in een luxe tenthuisje met uitzicht op de aardappel- en maïsvelden.

elke dag geopend 

Museum De Bewogen Jaren '39 - '50

hooge mierde, Noord-Brabant (7.69km)  -  De Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië staan centraal in het museum De Bewogen Jaren.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoed de Biestheuvel

hoogeloon, Noord-Brabant (8.33km)  -  Op Landgoed de Biestheuvel vindt iedere groep een accommodatie die aansluit bij zijn voorkeuren.

elke dag geopend 

Bakkerijmuseum De Grenswachter

luyksgestel, Noord-Brabant (9.53km)  -  In Luyksgestel vind je een smakelijk museum: het Bakkerijmuseum De Grenswachter! Leer alles over het eeuwenoude ambacht van broden bakken.

open op woensdag en zaterdag 

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Ten Vorsel