Uitstapjes vlakbij Kampeerboerderij 't Leienhoes

Gulpener BrouwLokaal

gulpen, Limburg (1.79km)  -  Fans van Gulpener bier maken persoonlijk kennis met hun favoriete bier in het Gulpener BrouwLokaal. Doe mee met de rondleiding met als afsluiter een kleine proeverij of schuif gewoon aan voor een hapje en drankje.

De Pannekoekenmolen

gulpen, Limburg (2.11km)  -  Bij de Pannekoekenmolen in het Limburgse Gulpen worden pannenkoeken gebakken met onder andere eigen gemalen molenmeel. Er is keuze uit wel zestig pannenkoeken!

Mountainbikeroute Gulpen

gulpen, Limburg (2.14km)  -  Voel je even in het buitenland als je over mountainbikeroute Gulpen klimt en daalt door de heuvels van Zuid-Limburg. Na elke steile klim volgt weer een ander prachtig uitzicht. Genieten!

Wijngoed Fromberg

ubachsberg, Limburg (4.74km)  -  Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de...

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (5.48km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (6.05km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (6.31km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kampeerboerderij 't Leienhoes